Belediye Üç Adet Araç Alacak

Gerze Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısını bugün saat:14.00’de başladı.

Belediye Üç Adet Araç Alacak

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın ilçe dışında olması sebebiyle Belediye Başkan vekilliğini yürüten Günnur Özden’in başkanlığında, Belediye Meclisi Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aydın, Belediye Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Töngelci, Nihat Erdal, Rahmi Tahtacı, Yücel Yuvacı, Mustafa Akbaş, Hakan Hemengül ve Fezullah Akça katıldı.

Gündem maddelerinin görüşülmesi sonucu alınan kararlar:

Kenan Çetinkaya ve müştereklerine ait ilave ilan planı hazırlandığı şekliyle kabul edildi.
Muzaffer Yılmaz ve müştereklerine ait ilave ilan planı hazırlandığı şekliyle kabul edildi.
Nurşen Sarıoğlu ve müştereklerine ait ilave ilan planı değişikliği kabul edildi.
Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün araç alımı ile ilgili talebi görüşülerek, belediye itfaiye hizmetlerinde, zabıta hizmetlerinde ve et taşıma aracı yapımında kullanılmak için 3 adet çift kabin kamyonet alınmasına karar verildi.
Erkan Karagülle’nin yapmış olduğu cadde isim değişikliği teklifi oylanarak Çarşı Mahallesi sınırı olan Sanayi Caddesinin adı Veysel Çavuş Caddesi olarak değiştirildi.
Belediye garajı çıkış ücretleri yeniden görüşüldü.
Belediye de görev yapmakta olan zabıta ve itfaiye personellerine her ay aylık brüt 209 TL fazla mesai ücreti ödenmesine karar verildi.
Sinop İl Özel İdaresi ile Gerze Belediye Başkanlığının imar planı teklifleri İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi. Komisyona havale edilen imar değişikliğinin karara bağlanması için 8 Ocak 2013 Cuma günü saat 16 00 da yeniden toplanmaya karar verilerek toplantı sonlandı.
Haber: Nurgül Gençay

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2013, 09:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
pınar kaptan haseki
pınar kaptan haseki - 11 yıl Önce

zamanında bizde rahmetli hüseyin kaptana ait olan yerlerinden yol,park,yeşil alan olarak belediyeye bağış yaptığı yerlerin cadde isminin bir başkasına ait olarak yazıldığından bu caddenin isminin dedemiz olan kara hüseyin kaptan olarak değiştirilmesi için dilekçe verdiğimizde bize cevap olarak yazılmış olan ismin kanunen değiştirilemeyeceği diye cevap yazılmıştı.yani uzun lafın kısası buna çifte standart denir şimdi başkana soruyorum biz dilekçe verdiğimizde haklısınız dedi o cadde ismine sizin dedenizin ismi yakışır diyerek hatta bana ait olan 2 oyumu sizin lehinize kullanacam demişti herhalde kendisine ait olan o 2 oyu bu haberdeki cadde isminin değişikliğinde mi kullandı acaba?

banner381
SIRADAKİ HABER