Belovacıklı Ziyaretlerini Anlattı

Ankara, Eskişehir ve İstanbul'da çeşitli ziyaretlerde bulunan Gerze Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI, Gerze Gündem Haber'e bu kısa turda yaptığı faliyetlerle ilgili bilgi verdi.

Belovacıklı Ziyaretlerini Anlattı

          Ankara’daki ziyaretlerinizde neler yaptınız?

-          İlk durağımız Ankara’da Ulaştırma Bakanlığı oldu. Burada Ulaştırma Bakanı Sayın Lütfi ELVAN ile şehir bağlantı yollarının ve kaldırımlarının yapımıyla ilgili  görüştüm. Aynı zamanda ilçemiz için hazırladığımız Köşk Burnu ile Mezbahane arasının revizyonu ve Dereyeri mevkisine yapılmasını istediğimiz T bağlantısı projelerini kendilerine sundum. Bu konularla ilgili hemen harekete geçen Ulaştırma Bakanlığı, kendi bünyesindeki mühendislerini görevlendi ve benimle gelen belediyemizin mühendisleriyle bir araya gelmelerini sağlayarak gerekli çalışmaları başlattı.

Eskişehir’ de gerçekleşen Belediye Başkanları toplantısında hangi konular görüşüldü? Toplantıda hangi kararlar alındı?

-          Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Türkiye'deki tüm CHP'li belediye başkanları bir araya geldik. Çok değerli insanların bir araya geldiği ve tanışarak fikir alışverişinde bulunduğu bu toplantıda Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, son 10 yılda Eskişehir’in sıfırdan başlayıp bugüne gelişinin hikayesini anlattı. Bu yapılaşma ve çevre düzenlemeleri sağlanırken uygulanan metotları birinci ağızdan dinledik. Ayrıca Türkiye’deki CHP’li Belediyeler arasında kardeşlik ve yardımlaşmada izlenecek yolları tartıştık, yol haritalarını çizdik.
  Tüm CHP'li belediyeler arasında dayanışma sağlanarak CHP Genel Merkezi koordinatörlüğünde Büyükşehir Belediyelerinden destek alınarak ihtiyacı olan diğer belediyelere destek sağlanması kararı alındı.
    Toplantı dışı zamanlarda da Eskişehir'i gezdik ve ş
ehirde yapılan yenilikleri yerinde gördük.

İstanbul ziyaretlerinizde neler yaptınız?

-          İstanbul’ da ilk önce Gerze ve Çevre Köyleri Derneği’ nin etkinliğine katıldık. Beşiktaş, Büyükçekmece, Kadıköy, Maltepe Belediyeleri'ni ziyaret ettik. Buradaki Belediye Başkanları ile bilgi alışverişinde bulunduk. Belediyemizin ihtiyaçları bu belediyelere ilettik. SİNDEF’de düzenlenen konferansa katıldıktan sonra ilçemizden İstanbul’a gelerek burada başarılı olmuş işadamlarımızı ziyaret ettik. İlçemizin gelişimine katkı sağlamak için bu tür ziyaretler yaparak gerekli destekleri almaya çalışıyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bu ziyaretlerimiz devam edecektir. Gerze Belediye başkanı olarak bizden desteklerini esirgemeyen İstanbul'daki hemşehrilerimize Gerzemiz adına teşekkür ediyorum.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2014, 12:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

sayın başkan bazı konularda sizi nasıl takdir ediyorsak,hatanızda da eleştirme gereği duyuyorum.dikkat ediyorum,belediye bütçesine bir şeyler katmak,hizmet almak için her yolu deniyorsunuz ve alıyorsunuzda.ama harcamaya gelince o kadar çok bonkör oluyorsunuz ki paraları etrafa saçıyorsunuz resmen.bunları yazmama gerek yok siz zaten tahmin ediyorsunuzdur.gelelim 2.konuya bir öğretmen maaşının 2500tl olduğu bir ülkede siz işçinize ikramiye ile aylık 3100tl maaşı nasıl verdiğinizi bir açıklarmısınız.seçime kısa bir süre kala sendikanın istediği zammı vererek bu maaşı kabul eden sizin seçimden uzak ara fark atmanıza neden olan olay bu olabilirmi.3.sorum liman içinde bulunan bir yere büfe yaptınız,bu büfeyide chp gençlık kolları başkanına hediye ettiniz mi,yoksa ihale ile mi verdiniz.şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim.

vatandaş
vatandaş - 10 yıl Önce

başkanım atatürk mah.(ünivrste yanı) yapılacak olan top sahası alanına çardak,spor aletleri,yeşillik,park gibi sosyal alanlarında yapılmasını rica ediyrz.yazın cocuklar yolda oynamak zorunda kalıyor büyük alana yazık olmasın saygılar..

gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

editör yorumumun yayınlanmasını bekliyorum.sana ters gelen bir şey mi var..
Editör Notu: Yorumlarda bir sıkıntı yok, sadece oğlumun sınavı vardı Sinop'taydım. Gecikmeden dolayı özür dileriz.

sendikacı
sendikacı - 10 yıl Önce

gerzeli rumuzlu arkadaş. sen bi bak bakalım sinopun akp li ilçelerine dendikalı belediye varmı. sizin işçi anlayışınızı iyi biliyoruz. soma da olduğu gibi... i̇şçi̇si̇ne gerze gi̇bi̇ yerde 3000 li̇ra maaş verebi̇len beledi̇ye başkaninada helal olsun di̇yorum.

gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

3000tl maaş alanlardan sın sanırım.hemen tepki koyduğuna göre.peki şirketten gelen ve asgari ücret karşılığında belediyenin bütün pis işlerini ağır işlerini yapan ve karşılığında 850tl alan işçilerin günahı nedir.3000tl alan işçilerin hangi biri bu işlerin içinde hepsi masa başında çay bahçelerinde sağda solda mesai öldürenler değil mi.sen değil sorumun muhatabı cevap versin..ayrıca geruze otelinde geçen yıl ne kadar kar yaptığınıda açıklarsa sevinirim.

SENDİKACI
SENDİKACI - 10 yıl Önce

taşeron işçiye hayır diyen biziz. sen ne konuştuğunun farkında değilsin gerzeli rumuzlu. hem işçi düşmanısın hemde işçiden yanasın öylemi

gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

ben senin gibi avare avare gezenlerin düşmanıyım.o parayı haketmeyenlerin düşmanıyım.oy için o parayı vermeyi kabul edenlerin düşmanıyım.ama asgari ücretle siz yatanların işlerini yapan yazın sıcağında kavruloan kışın soğuğunda üşüyen emekçinin yanıundayım.tamam mı.sen olayları farklı yerlere çekme.sorum muhatabına gitsin çıkıp o cevap versin.o maaşı neden verdiğini oy için mi yoksa işçisini düşündüğü için mi.eğer işçisini düşünüyorsa belediye bütçesinden versin şirket elemanlarınada aynı parayıda görelim.aldğınız para hela mi değil mi o asgari ücretle çalışanların yanında..

Bayrak Sevdalısı
Bayrak Sevdalısı - 10 yıl Önce

sayın gerzeli.sen işçinin aldığı maaşı bırak.ilk önce belediye başkanının memurlara verdiği maaşa bak.işçimi fazla alıyomuş,memur mu fazla alıyomuş.ondan sonra yorumunu yaz.onuda bırak madem bu kadar herşeyi takip ediyosun teroristler diyarbakırda bayrağımızı indirdi.gerzede cumhuriyet meydanında sadece 50 kişi vardı.acaba o 50 kişinin içindemiydin sende.sayın gerzeli sözüm sana.bu yazımı iyi düşün öyle cevap ver..


banner381
SIRADAKİ HABER