Belovacıklı’dan Dernek Ziyareti

Belediye Başkanı Osman Belovacıklı hemşerileri ile Sultanbeyli Sinop Gerzeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneğinde buluştu.

Belovacıklı’dan Dernek Ziyareti

  Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı yoğun programı gereği açılışına katılamadığı İstanbul-Sultanbeyli Gerzeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.

Derneğe gelişlerinde son derece sıcak ve yoğun bir ilgiyle Dernek Başkanı Mustafa Civelek, Dernek Başkan Yardımcısı Ramazan Çevik, mahalle muhtarı Adem Demir, Sultanbeyli Belediye Meclis Üyesi İsmail Sağır ve dernek yönetimi tarafından üzerinde” Gerze’mize yaptığı çalışmalardan dolayı kendisini ve ekibini kutluyoruz” yazılı büyük bir pankartla karşılanan Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı hemşerileri arasında olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederken, yaptığı kısa konuşmada; Gerzeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin kuruluşundan bu yana kısa süre geçmesine rağmen kısıtlı bütçe imkanları ile İstanbul’daki Gerze’lileri kucaklama ve bir arada tutmada gösterdiği gayret ve hemşerilerimiz için ortaya koyduğu çalışmalardan dolayı takdirlerini sunarken, Dernek yönetimine çalışmalarının devamında başarılar diledi.

Yapılan sohbette Derneğin Gerze ile İstanbul’daki Gerze’liler arasında her alanda bir köprü vazifesi göreceği ifade edildi.

  Ziyarette Dernek Başkanı Mustafa Civelek, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’ya üzerinde” Gerzeliler Derneği” yazılı son derece güzel bir duvar saati hediye etti.

Dernekteki ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona ererken, Dernek Başkanı Mustafa Civelek ve Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Kağıthane’deki Sinop’lu işadamı Musa Can’ı ziyaret etmek üzere Dernek binasından ayrıldılar.







Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2013, 10:52
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER