Bin Adet Fıstık Çamı Dağıtıldı

Sinop Orman İşletme Müdürlüğünce 2013 yılında uygulanacak ORKÖY kredileri ve ödeme koşulları hakkında bilgilendirme toplantısı Gerze İlçe Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleşti.

Bin Adet Fıstık Çamı Dağıtıldı

  ORKÖY kredileri ve ödeme koşulları bilgilendirilme toplantısı Gerze İlçe Müftülüğü toplantı salonundaki toplantıya Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, Gerze Emniyet Müdür Vekili Ayhan Şardağ, Gerze Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Gerze Müftüsü Ömer Yay, Gerze Mal Müdürü Zübeyde Şen, köy muhtarları ve daire amirleri katıldı.
  Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, 18 Mart şehitleri anma günü programında görev alan İlçe Müftülüğü personeline başarı belgesi verdikten sonra açılış konuşmasını yaptı. Gerze Kaymakamı Metin Kubilay,”  Köylünün ekonomik düzeyini arttırmak için kredi desteği verilmesi amacıyla çalışmalarımız devam ediyor. Halıcılık, kilimcilik, bağcılık, meyvecilik, zeytincilik, sebzecilik, balıkçılık, kültür mantarı daha başka bir çok alanda köylülerimizi destekleyeceğiz.” dedi.

  Daha sonra Gerze Mal Müdürlüğü Gelir Uzmanı Mustafa Çankaya 2/B arazileri hakkında bilgi verdi. Çankaya, 2/B arazisinin oluşumu, hak sahibi olabilecek kişiler, kullanıcılar, kanuni ve akdi halefler, hak sahipliği şartları, ödeme yerleri ve tapu işlemleri hakkında bilgiler verdi. İl Orman İşletme Müdürü Orman Endüstri Mühendisi Metehan Kartal, ORKÖY kredileri ve ödemeleri hakkında bilgi verdi. Toplantı sonunda Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, fıstık çamı yetiştiriciliğine dikkat çekerek herkesi fıstık çamı yetiştiriciliğine davet etti. Toplantı sonu katılımcılara Gerze Kaymakamı Metin Kubilay tarafından 1000 adet fıstık çamı fidanı dağıtıldı.

Haber: Nurgül Gençay























































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2013, 08:50
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER