Bir Seccade De Senden Olsun

Yavuz Selim Camii Dernek Başkanı Kasım ÖZTÜRK, inşasının tamamlanıp tefrişatının yapıldığı Yavuz Selim Camii için “Bir Seccade de Senden Olsun” adlı yardım kampanyası başlattıklarını duyurdu.

Bir Seccade De Senden Olsun

Yardım kampanyası ile ilgili bir açıklama yapan Dernek Başkanı Kasım ÖZTÜRK “Elbette kısıtlı imkanlarla değerli hemşerilerimizin büyük destekleriyle 2012 yılında başladığımız Yavuz Seli Camimizin inşasını tamamlanmış bulunuyoruz. Büyük emek ve gayretlerle geldiğimiz bu safhada emeği geçen bütün gönüllülerimize yürekten teşekkür ediyorum. Gerzemizin simgesi olmaya namzet bu eserde zerre katkısı olan bütün paydaşlarımızın geçmişlerine Yüce Rabbimden rahmetler niyaz ediyorum. Artık inşaatımız bitti. Fakat camimizi ibadete açabilmemiz için kıymetli yardımseverlerimizden son bir hamle daha bekliyoruz. 600m² civarında cami halısı için “Bir Seccade de Senden Olsun” kampanyasını başlatmış bulunuyoruz. “Bir Seccade de Senden Olsun” adıyla başlattığımız kampanyada 150,00 TL gibi bir rakamı öngördük. Halı üreticileriyle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde halının ortalama m² fiyatı 150,00 TL civarındadır. Yani bir seccade 150,00 TL civarında olmuş oluyor. Dört kişilik bir aile, ailenin her ferdi için birer seccade alacak olsa 600, 00 TL gibi bir bağışta bulunması söz konusu. Kim bilir belki satın alacağınız o seccade de duası kabul olunan Müslüman bir kardeşimiz namaz kılacak ve sizlerle beraber geçmişlerinize hayır duada bulunacak. Yapılacak olan duaların Yüce Rabbimizin katında kabul olması temennisiyle hayırsever vatandaşlarımızın bu camiye yaptıkları yardım neticesinde bize ve kendilerine bu cami de namaz kılmayı da naip eylesin.” dedi.

Caminin tamamlanması için başlatılan yardım kampanyasına destek vermek isteyen hayırseverlere seslenen Öztürk, “Bağışta bulunacak değerli hayırseverlerimiz Camimizin Ziraat Bankası Gerze Şubesi nezdinden bulunan TR49 0001 0002 2451 3120 5950 01 IBAN numaralı hesabına bağış yapabilirler. Ayrıca Gerze İlçe Müftülüğünün 0368 718 10 76 ve Dernek Başkanı Kasım ÖZTÜRK’ ün 0536 724 46 79 numaralı telefonundan bilgi alabilirler.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2018, 10:48

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER