Bir Sefer Takın Ömür Boyu Kullanın

Manyetik kireç sökücü aparatını bir sefer takın ömür boyu kullanın.

Bir Sefer Takın Ömür Boyu Kullanın

Kirece karşı en etkili çözüm Akuaka apartını bir sefer takılarak kireç oluşumunu önlemesi 10 yıl garanti 50 yıl kullanım ömrü olan cihazın Gerze bayisi olan Şenol Özdemir açıklamasında “Manyetik Kireç Önleyici cihazlar oluşturdukları manyetik alan ile su içerisinde bulunan kireci fiziksel olarak değişime uğratarak, parçalayan ve bir daha birleşmesini engelleyen cihazlardır. Böylece kireci etkisiz hale getirerek kireçle ilgili bütün sorunları ortadan kaldırır. Ayrıca tesisat ve su ile çalışan cihazlar içerisinde, Manyetik Kireç Önleyici Cihazımız takılmadan önce oluşmuş kireci zamanla çözerek, yok eder. Bu sayede tüm tesisat ve cihazlarınızın ömrü uzar. En önemlisi Manyetik Kireç Önleyici cihazlarımızın hiçbir Bakım, Onarım, Kimyevi Madde ve Elektrik Masrafı Yoktur. Bu sayede cihazımız kullanılmaya başladıktan sonra çok büyük bir ekonomi sağlanmaktadır.

NASIL ÇALIŞIR?

Kimyasal İçermez...

Manyetik Kireç Önleyici cihazımızın içerisinden su geçmesi ile doğal olarak bir manyetik alan oluşmaktadır. Bu manyetik alandan geçen ve kireç oluşturan çözünmüş ve askıdaki mineraller, yoğun bir manyetik alana maruz kaldıklarından fiziksel değişikliklere uğrarlar.

NEDEN Manyetik Kireç Önleyici?

Kireç, Makinalarınıza ve Tesisatınıza Zarar Verir...

Kireç ve pas suyla temas halinde bulunan her türlü tesisat ve makine için çok zararlıdır. Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kombi, şofben elektrikli su ısıtıcısı, çay kahve makinesi vb. gibi pahalı ev makinelerinizin Kireç yüzünden verimleri düşer ve işlevleri kaybolur. Bu makinelerin tamiratı ise son derece can sıkıcı ve masraflı işlerdir.

KULLANIM ALANLARI

Suyun Olduğu Her Yerde...

Evlerde(kombi, bulaşık çamaşır makinaları, şofbenler, klimalar, güneş kollektörleri) -Hastanelerde(röntgen banyoları, saf su üretim cihazları, iklimlendirme sistemleri, otoklavlar, diş üniteleri, ısı santralleri) – Otellerde(buz makinaları, yüzme havuzları, saunalar) – Resmi Kurumlarda(kalorifer kazanları, sıcak ve soğuk su hatları, ısı değiştiriciler) - Termal ve Jeotermal uygulamalarda(kuyular, banyolar, seralar)- Termik Santrallerde(soğutma kuleleri) – Tarım ve Hayvancılık sektörlerinde(damla sulama sistemleri, süt sağma sistemleri)-Sanayi Tesislerinde(boylerler)- Hazır beton yapı elemanları üretim tesislerinde(su tankları) ve yüzme havuzlarında ve aqua parklarda kullanılmaktadır.

Gerze Bayii Şenol Özdemir

GSM: 0 532 433 54 44

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2019, 15:27

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER