Birlik Minibüscülerinden İftar

Gerze Birlik Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatif Başkanı Ahmet Burma 27 Temmuz 2013 Cumartesi Ermiş Otel bahçesinde kooperatif üyelerine iftar yemeği verdi.

Birlik Minibüscülerinden İftar

  Her yıl geleneksel hale gelen iftar yemeğine Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Emniyet Müdürü Ayhan Şardağ, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu ve davetliler katıldı.

Gerze Birlik Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatif Başkanı Ahmet Burma Ermiş Otel bahçesinde düzenlenen iftarda birlik ve beraberliğin sürmesini dileyerek “İftar softasında bir araya geldik. Bu güzellikleri sürdürmemiz gerekir. Katılan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

  Yakında aramızdan ayrılacak olan Gerze Kaymakamı Metin Kubilay da konuşmasında, “Bizleri bu güzel sofrada buluşturması nedeniyle Kooperatif Başkanı Ahmet Burma’ya teşekkür ediyorum. Ülkemizin barışa ihtiyacı var. Birbirimize küsecek, darılacak zamanımız yok. Birlik ve beraber olmanın tam zamanıdır. Dostlukların artması için başta Bayramlarımız olmak üzere her fırsatı değerlendirmemiz gerekir. Gerze’de olmaktan onur duydum, herkese teşekkür ediyorum“ dedi.






Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2013, 23:19
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER