Bisiklet Yolu Yapılıyor!

Bisiklet kullananları sevindirecek haber.

Bisiklet Yolu Yapılıyor!

Gerze Belediyesi, Cittaslow (Yavaş Şehir) projesi kapsamında, sağlıklı yaşam felsefesi doğrultusunda bisiklet yollarını, ilçede yaşayan vatandaşların hizmetine sunuyor.

İlçemizde karbon ayak izinin azaltılmasını, kent yaşam kalitesinin yükseltilmesini ve insanlarımızın sağlıklı yaşamasını sağlamak amacı ile İlçemiz Say Mevkiinde Engin Altay Parkı’nın bulunduğu alanın bisiklet yolu güzergâhının fark edilebilmesi için Gerze Belediyesi tarafından belirlenen alan mavi renge boyanıyor.

Haber: Özge İnce

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
efe
efe - 7 yıl Önce

sonra bu yolun üstünde arabalar yer akıyo sanki otopark bence bu yolların başlangıcına uyarı tabelası konmalı

İSMAİL
İSMAİL - 7 yıl Önce

çok güzel beledi̇yeyi̇ tebri̇k edi̇yorum.bi̇de orodaki̇ balikçi barinaklarinin önüne reklam ponosu tarzi bi̇rşeyler konulsa bazi balikçilarimiz hem ağ yapiyor hem i̇çki̇ i̇çi̇yor.şahsen ben çoçuğumu parka geti̇ri̇nce rahatsiz oluyorum.

gerzeli
gerzeli - 7 yıl Önce

yapılanlar iyi fakat sokakların temizliği önceki dönemlere göre yetersiz bu durum neden kaynaklanıyor acaba

best
best - 7 yıl Önce

sayın başkanım limandan başlayarak tabaktaş caddesi sonuna kadar bir bisiklet yolu yapılırsa denize nazır seyirlik bir yol olur...o gzergahın çok musait olduğu düşüncesindeyim

gerzeli
gerzeli - 7 yıl Önce

barıkçı barınaklarına da el at başkanım orada barınak adı ama orda mangalı yakıp sabah akşam alkol tüketenler var.üstelik durmadan kimseye karışılmaz ama amacı dışı kullanılıyor.biraz dikkat edelim insanlar gezerken tedirgin

banner381
SIRADAKİ HABER