Biz Bir Bütünüz

Gerze Kaymakamı Metin Kubilay Gerze İlçe Müftülüğü, Gerze Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışanlarını başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Biz Bir Bütünüz
  07 Ocak 2013 Perşembe günü saat 09 30 da kaymakamlık salonunda gerçekleşen törende ilk olarak İlçe Müftülüğü çalışanlarının başarı belgeleri Gerze Kaymakamı Metin Kubilay tarafından verildi. İlçe Müftüsü Ömer Yay törende hazır bulundu.
Başarı belgesi alan imamlarımız:
Osman Baş, Muhammet Keçeli, Raif Koç, Salih Öztürk, Hasan Türk, Erkan Şahin, Mehmet Karafil, Cemalettin Tokoğlu, Erdal Ekiz, İsmail Usta, Yusuf Sayar, Sebahattin Ay, Oktay Çakır ve Salim Maytalman’a Metin Kubilay başarı belgelerini takdim etti.
Metin Kubilay konuşmasında; “Birlik ve beraberliğin oluşmasında imamlarımız büyük rol oynuyor”.dedi.
































Devam eden törende saat 10 00 da İlçe Gıda ve Hayvancılık çalışanlarına Gerze Kaymakamı Metin Kubilay tarafından başarı belgesi takdim edildi. Törende İlçe Gıda ve Hayvancılık Müdürü Halil Karadeniz hazır bulundu.
Başarı belgesi alan İlçe Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü çalışanları Betül Ceniklioğlu, Salih Atik, Özbay Akkaş, Zafer Bayrak, Hakan Aydın ve Sebahattin İnce başarı belgesine layık görüldü. Törene çalışmalarından dolayı katılamayan çalışanların başarı belgesini ise Halil Karadeniz aldı.














   Son olarak saat 10 30 da İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışanlarının başarı belgesi verildi. Törende ilçe emniyet müdür vekili Ayhan Şardağ da hazır bulundu.
Başarı belgesi alan ilçe emniyet müdürlüğü çalışanları Yunus Sungur, Abdullah Aydoğan, Arif Türkmenoğlu, Erdal Çavuş, Vedide Tokur, Aziz Yıldız, Serda Tokur, Mehmet Düzkantar, Durgut Dinç ve Şükrü Kadder’e başarı belgeleri takdim edildi.
Gerze Kaymakamı Metin Kubilay konuşmasında;”Emniyet çalışanlarının gayretli ve titiz çalışmalarını takip ediyorum, vatandaşa huzur ve güven veriyorsunuz, biz bir bütünüz her birimizin başarısı hepimizin başarısıdır.”dedi

Haber: Nurgül Gençay




















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2013, 15:26
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER