Bizim İşimiz SHOW Yapmak Değil

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Ayancık ve Boyabat’ta gerçekleşen mahalle iftarlarının ilçemizde olup olmayacağı konusundaki söylentilere cevap verdi.

Bizim İşimiz SHOW Yapmak Değil

  Belovacıklı, “ Gücümüz yettiğince dar gelirli ve yoksul vatandaşlarımıza reklam yapmadan Ramazan yardımlarımızı yaparak, onların Mübarek Ramazan süresince oruç ibadetlerini rahat yapabilmesi için çalışıyoruz. İslam Dini yardımlaşmayı ve paylaşmayı gerektirir. Din, Show malzemesi olarak kullanılamaz. Sadece Ramazan Ayında mahalle aralarında birkaç gün iftar vererek yaptığımız işlerin gösterişini yapmak benim şahsiyetimde olmadığı için böyle bir organizasyonu gerçekleştirmeyi uygun görmedim. Gazeteniz vasıtasıyla şimdiden ilçemizin Mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. ”dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2014, 10:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
sanayici
sanayici - 10 yıl Önce

tüm türkiyenin bir çok yerinde kurulan iftar cadırlarında belkide evinde çorbası olmayan insanlar oruç tutmasalar bile bir tas sıcak yemek yemektedirler ..her siyasi görüşe mensub belediye bunu şov içinmi yapmaktadır, başkanım bu açıklamanızı yadırgadım, çünki sizi temsil ettiğiniz chp zihniyetinin elitlerinden farklı görüyordum ama yanılmışım.

polat demirci
polat demirci - 10 yıl Önce

sen sanayici isen sen yap aslanım iftar yemeği

sanayici  cakma polat,a
sanayici cakma polat,a - 10 yıl Önce

sen niye atladın ortaya anlamadım sana aslan ile tilkinin hikayesini anlatmamışlar sanırım .

Zafer Gökgöz
Zafer Gökgöz - 10 yıl Önce

çok doğru yazmışsın polat kardeşim,eleştirmek kolay,eleştirenler birde taşın altına ellerini koysalar ya...

banner381
SIRADAKİ HABER