Bugün Gösterime Başlıyor

Cittaslow olan ilçemizin belgeseli bugün izleyici karşısına çıkıyor.

Bugün Gösterime Başlıyor

İz TV Özel Gösterim Kuşağı için Türkiye’de Cittaslow olan şehirleri ziyaret ederek o yörenin tarihi ve doğal güzellikleri, geçim kaynakları ve yöresel lezzetlerini ekranlara taşımaya devam ediyor.  Gerze’deki çekimlerine yaklaşık bir ay önce başlayan çekim ekibi ilçemizdeki ahşap oyuncak, çini ve gemi maketi atölyelerini ziyaret ederek tarihi özelliğe sahip birçok yerdeki çalışmalarını bir hafta içerisinde tamamladı.

Gerçekleştirilen çekimlere Gerze Belediyesi Cittaslow Temsilcisi Zeynep Dilem Altunel ile Yeşil Gerze Gençlik ve Doğa Sporları Kulübü Birol Sazak'ın eşlik ettiği belgesel 20 Eylül 2017 Çarşamba günü bugün 21.30’da “Sakin,Mavi, Yeşil: Gerze” ismiyle gösterime giriyor.

YAYIN TARİHLERİ

Bugün
21:30

Yarın
09:45

23 Eylül Cumartesi
22:20

24 Eylül Pazar
12:00

Masmavi denizin, dantel gibi koyların ve uçsuz bucaksız yeşilin, dinlemeye doyamayacağınız bir müzik oluşturduğu, Türkiye'nin mutlu ilçesi: Gerze... 2017 yılında, sakin şehir ünvanını alan; Karadeniz bölgesinin bu şirin kasabası beIN İZ'de sizinle.

Sinop’taki model gemi yapımının da belgeselini çeken kanal Doğan Ülgen’in Bir Usta Bin Usta atölyesinde gerçekleştirdiği çekimlerle model gemi yapımını öğretiyor. Model Gemi yapımının yayın tarihi ise 29 Eylül Cuma saat: 22.45

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2017, 09:57
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER