Cafe Maça Başladı

Cafe Maça bugün saat 17 30 da hizmete açıldı.

Cafe Maça Başladı

Orhan Güzeloğlu’nun işletmeciliğini yapacağı Atatürk Mahallesi Sinop Caddesi No: 93/2 ki CAFE MAÇA’nin açılışına, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, CHP Sinop İl Başkanı Barış Ayhan, MHP Gerze İlçe Başkanı Ercan Aydilek, Gerze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cemal Altunel ve çok sayıda davetli katıldı.

Saat 17 30 da gerçekleşen Cafe MAÇA’nın açılış kurdelesinin kesiminden önce CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın kısa bir konuşma yapmasının ardından açılış kurdelesi kesilerek davetlilere ikramda bulunuldu.

Duvarlarında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün olmak üzere Yeşilçam’ın birçok ünlü sanatçılarının fotoğraflarıyla dizayn edilmiş Cafe Maça işletmecisi Orhan Güzeloğlu, ilçemize böyle bir mekan kazandırmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederken, “işletmemizin Üniversite bölgesinde olmasından dolayı özellikle Gerze’ye gelen öğrenci ve öğrenci ailelerinin uğrak yeri olabileceğini düşünüyorum, Burada hiç bir masraftan kaçınmadan elimizden gelen her şeyin en iyisini yapmaya çalıştık. Müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Gerze halkının ve öğrencilerimizin hizmetlerimizden memnun olmasını diliyor İnşallah başarılı oluruz.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER