Çağlar Yeni Hükümet Kurulmalı Dedi

25. dönem Sinop MHP Milletvekili Adayı Mustafa Meftun Çağlar kendi sosyal paylaşım sitesinden Yeni hükümet kurulmalı dedi.

Çağlar Yeni Hükümet Kurulmalı Dedi

Artık kınamak değil Terörü yok etmek için gereğini yapma zamanı.

1) İvedilikle mevcut hükümet fesih edilip TBMM de yer alan Milli ve Yerli Tüm partilerin katılımı ile 1. şartı Terörle Mücadele olan bir hükümet kurulmalı dolayısı ile seçimler ertelenmeli.

2) Terör örgütü pkk silah bırakıp teslim olana kadar bu hükümet iş başında bulunmalı ve seçim bu sürecin sonrasında yapılmalı.

3) Bu hükümetin Başbakanı, oluşacak hükümete gerekli güvenin ve kamuoyu desteğinin sağlanabilmesi için çözüm süreci denen sürecin yanlışlıklarına baştan itibaren karşı olan ve neredeyse bu gün yaşananları o günden ön gören ve bu güne kadar konu ile ilgili ne söylediyse neredeyse tamamı doğru çıkan sayın Dr. Devlet BAHÇELİ olmalı.

4) Bakanlık dağılımında tek kriter Terörle mücadele edecek Bakanlıkların tamamının ve MİT'in MHP' ye bağlı olmasıdır.

5) Diğer bakanlıklar AKP, MHP ve CHP arasında Milletvekili Sayısına uygun bir şekilde dağıtılmalı.

Not: Bu yazdıklarımın hiç bir kelimesi siyasi taraf olarak değil Devletimin ve Milletimin çıkarı için ön gördüğüm çözüm şeklidir. Evinize hırsız girmesin diye tuttuğunuz bekçiyi şayet peş peşe yaşanan hırsızlıklardan sonra hala orada tutuyorsanız bekçi ne kadar iyi niyetli olursa olsun yeniden soyulmaya mahkumsunuzdur. Bu yüzden mümkünse bekçiye başka bir görev vererek bu işin uzmanı bir başka güvenlik uzmanı ile işi çözmek durumundasınızdır.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2015, 14:47

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER