Çalışmaları Yerinde İnceledi

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte süregelen çalışmalarda Gerze Belediyesi ekipleri vatandaşların olası mağduriyetlerini önlemek adına çalışmalarına hızla devam ediyor.

Çalışmaları Yerinde İnceledi

Alt ve üst yapıda çalışmalar aralıksız devam ederken ekiplerimiz 19 Mayıs Mahallesi Palmiye Sokak ve Atatürk Ortaokulu çevresinde çalışmalarını sürdürüyor. Palmiye Sokak mevkiinde yağmur suyu hattı çalışmaları sürerken Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de Atatürk Ortaokulu çevresinde kaldırım çalışmalarına devam ediyor.

Olumsuz hava koşullarında çamur ve yağmur suyuyla dolu olan bölge için hassasiyetle yaklaşan Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy; Dört bir koldan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tarafımıza iletilen talepler üzerine yağışlı günlerde çamur ve yağmur suyunun biriktiği Palmiye Sokak’ta yağmur suyu hattı çalışmalarına başladık. Ayrıca öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın ulaşımlarında mağduriyet yaşamamaları adına Atatürk Ortaokulu çevresinde de kaldırım çalışmalarına başladık. Hassasiyetle yaklaştığımız bu çalışmalarda vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek adına hızlı şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. En kısa sürede bu bölgelerde çalışmalarımızı tamamlayıp mağduriyeti gidereceğiz.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER