Çalışmaları Yerinde İnceledi

Gerze Kaymakamı Metin Kubilay Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi, Yamacık Köyü ve Yakadibi köylerine giderek yapılan çalışmaları yerinde izledi.

  Çalışmaları Yerinde İnceledi

  27 Şubat 2013 Çarşamba Günü Devlet Vatandaş İşbirliği çalışmaları kapsamında yapılan faaliyetleri incelemek üzere Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Gerze Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, Gerze Müftüsü Ömer Yay, Gerze Özel İdare Müdürü Kemal Tosun, Gerze Bakım evi Sorumlusu Rıdvan Kalyoncu ve Köylere Hizmet Getirme Müdürü Mehmet Kutlu Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi, Yamacık Köyü ve Yakadibi köylerinde ziyarette bulundular.

 Kubilay ve yanındakiler ilk olarak ilçe merkezinde bulunan Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi’nde yaklaşık maliyeti 20.000 TL.  olan 28 Aralık 2012 tarihinde tamamlanan drenaj yapımları, okul bahçesinde zemin bozulma giderme çalışmaları ve çevre düzenlemeleri incelendikten sonra Yamacık köyüne geçtiler.Kubilay ve beraberindekiler burada  KÖYDES projeleri kapsamında Karaevli, Tüketli ve Serdar mahallelerinin yaklaşık maliyeti 35.087,000 TL. harcanarak yapılan içme suyu şebekeleri gezdiler 2010-2011 yıllarında yaklaşık maliyeti 385.7772,00 TL. harcanarak 6,15 km yol asfaltlaması ve  grup yolu güzergâhında yapılan HDPE boru menfezlerini incelediler.

Kubilay ve beraberindekiler son olarak Yakadibi köyüne geçerek, Yakadibi Köyünde KÖYDES projeleri kapsamında 1 km stabilize malzeme kaplama işi, 3,6 km 1. Kat asfalt çalışması yine aynı güzergâhta yapılan HDPE boru menfez çalışmaları, Yakadibi köyü muhtarlığı cenaze yakama aracı garaj inşaatı ve Hasanoğlu mahallesindeki camii Şadırvan inşaatı incelendikten sonra ziyaretler son buldu.

Kubilay, ”Gerze’de ve köylerimizdeki çalışmalara emeği geçen Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İl Genel Meclis Üyeleri Cumhur Kurt, Necmettin Çakır, Birlik Encümen Üyelerine ve katkısı olan herkese teşekkür ederim.” dedi.

















































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2013, 10:02
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER