Canımız Allaha emanet

Yaptıkları duble yollarıyla övünenler, iki tane ışıklı levhayı çok görüyorlar.

Canımız Allaha emanet

Cumhuriyet mahallesi sakinlerinden Hüseyin Ünlütürk ve onunla birlikte 283 kişi trafik açısından Gerze’deki en kritik noktalardan biri olan Samsun yolu kavşağına üst geçit yapılması ve sinyalizasyon takılması için çalmadık kapı bırakmadılar. Ama ne yazık ki isteklerine her yerden olumsuz yanıt aldılar.

Kaymakamlık, belediye ve Karayolları Samsun Bölge Müdürlüğüne yazdıkları dilekçelere ya cevap verilmedi ya da gerekli kriterlerin sağlanmadığı yönünde cevaplar alındı. Sağlanamayan kriterleri anlayamadığını söyleyen Ünlütürk, “Tüm yazılara ve imzalara rağmen hiçbir girişimde bulunulmadı. Belediye, verdiği cevapta talebimizin haklı olduğunu ama karayolları uygun görmediği için değişik önlemler alınabileceğini belirtti. Karayolları bölge müdürlüğünde konuştuğum yetkiliye burada kazalar oluyor dediğimde bana, ‘kaza her yerde oluyor, ölen ölür, kalan sağlar bizimdir’ gibi ciddiyetten uzak sözler söyledi. Başbakan’ın kendisine de sıkıntılarımızı yazdım. Buradan Ankara’ya sesleniyorum. Önümüzdeki seçimde milletvekili adayları yöremizden olsun. Ancak onlar derdimizden anlar.” dedi.

Hüseyin Ünlütürk, “Bizim istediğimiz bu tehlikeli kavşağa bir üstgeçit ve sinyalizasyon sistemi. Yol inşaatı nedeniyle artan trafikte, büyük araçların kural dinlemezliği içinde bu insanların can güvenliklerinin sağlanması çok mu zor? Trafik komisyonun, belirtilen yerde ölümlü kaza olduktan sonra alacağı kararların geç kalınmış kararlar olacağını açıktır. Daha mevcut eksikliklerini bile tamamlamayan karayollarının verdiği cevap da ‘akıllara ziyan’ niteliktedir.” diye sözlerine devam etti.



















Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
GERZELİ
GERZELİ - 13 yıl Önce

MUHTARIMIZA GÖNÜLDEN DESTEK VERİYORUM VE DUYARLILIĞINDAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM..RESİMLERDEN HERŞEY BELLİ OLUYOR..BUGÜN ALLAHA ŞÜKÜR ÇOCUKLARIMIZ ANALARIMIZ BABALARIMIZ KARDEŞLERİMİZ KAZA BELA GEÇİRMEDEN EVLERİNE GİTMİŞ...FAKAT YARIN NE OLACAĞI BELLİMİ*HERHANGİ BİRİMİZİN CANI YANDIĞINDA BUNUN HESABINI KİME SORACAĞIZ....ÇOKMU ZOR BİR ÜST GEÇİT YAPMAK.BU KONUYA DUYARLILIĞINDAN DOLAYI GERZE GÜNDEME ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLERRR..BAŞARILAR

MURAT TANGA
MURAT TANGA - 13 yıl Önce

Hüseyin beye katılıyorum, dört yol ağzı diye tabir edilen bölge gerçekten tehlike arz ediyor. yol inşatında çalışan kamyonlar oradan süratli geçmekteler illaki birilerinin canımı yanması gerekir oraya bir üst geçit yapılması için özellikle kamyonların bu bölgede yol kenarlarına park etmeleri ayrı bir konu. inşallah bir çözüm bulunur.

tahir çakır
tahir çakır - 13 yıl Önce

gerze de 4 yol ağzı olarak bilinen noktada ne bir üst geçit ne de bir sinyalizasyon mevcut. bu noktadan geçerken yayalar ve sürücüler Allah'a emanet geçmekte. İllaki bir şeylerin olması için birileri yaşamını yitirmek zorunda mı buradan yetkililere sesleniyoruz, acilen gereken ne ise yapılsın daha sonradan kimse pişman olmasın...

nergis fırat
nergis fırat - 13 yıl Önce

bir üst geçit yapıldı yüksek okulun karşısına ama kullanan yok yapılsında neden dilekçe vermediniz yazık oraya boşuna üst geçit yapıldı kulanan yok çoçuklar burdan geçerken allah korusun boşe giden hep sermaye bunlar önceden planlanıp yapılsa gereksiz yerlere gereksiz harcama yapılmaz

......HÜSEYİN BODUR........................
......HÜSEYİN BODUR........................ - 13 yıl Önce

Üst geçit insanın can güvenliği ile eş değerdedir, gerekiyorsa hiç ama, hiç beklenmeden ÜST GEÇİT YAPILMALIDIR.Sanki millet fabrika isityor,yahu bu zaten DEVLETin asli görevcleri arasında kaç paralık bir yatırım ki...iNSANDAN DAHAMI DEĞERLİ be ALLAH aşkına......ALTI, ÜSTÜ BİR ÜST GEÇİT ODA ZATEN GERZELİ VE T.C VATANDAŞLKLARININ VERDİĞİ VERGİLŞERDEN YAPILACAK YAPTIRANSA BABASININ CEBİNDEN VERMEYECEK.......BÖYLE UFAK ŞEYLEWR SORUN OLUP SİTELERE DÜŞMEMELİ VALLAHİ ÜZÜLDÜM DOĞRUSU..........

fuat uzun
fuat uzun - 13 yıl Önce

Sayın ÜNLÜTÜRK e yürekten katılıyorum.. Sesimizi duyurduğu içinde ayrıca çok teşekkür ediyorum.. ben gözlerim önünde bahsi geçen kavşakta 3 kazaya şahit oldum.. keşke ile başlayan cümleleri kurmamak için samsun yolu kavşağına bir üst geçit ve ışık sistemi şart.. insan hayatı bu kadar basit olmamalı...

Ali Tosun
Ali Tosun - 13 yıl Önce

Selam önce bütün Gerze Gündem e emegi gecen arkadaslara tesekkür ederim sayenizde memlekedimizden tatli ve aci haberleri aliyoruz.
Hersene izine geldigimizde cok dikadimi ceken Üstgecitler sahmetli oldugundan milletimiz yine bir yol bulup ustgeciti ihmal ediyor,böylece teylike daha da artiyor.
Resimde gösterdiginiz gibi Samsun yoluna herhalde altgecit rahatlikla yapilabilir. Bir de bunu düsünün kim bilir belkide daha güvenli olabilir.

Slm

keskin
keskin - 13 yıl Önce

Bence üst geçit hem zaman kaybı hem de vtandaş ona çıkmaya üşeniyor.Şimdi buna çıkıp kendimi yoracağıma bekleyeyimde müsait bir zamanda geçerim diyor.O yüzden ALT GEÇİT DAHA GÜZEL olur syn ünlütürk bence girişimlerinizi alt geçit üzerine yapsanız daha iyi olur..


banner381
SIRADAKİ HABER