Çetin’den Kutlama

Köşe yazarımız Serbest Muhasebeci Mali Müşavir yılbaşı mesajı yayınladı.

Çetin’den Kutlama

Son yaşanan gelişmelerle birlikte kaotik bir yılı geride bırakıyoruz. Saatler sonra gireceğimiz 2017’nin, hukuk kurallarının hakim kılındığı, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına saldırıların son bulduğu, işçi haklarının gasp edilmediği, kardeşlik ve dostluk bağlarımızın daha da güç kazandığı güzel bir yıl olmasını arzu ediyorum. Bu düşüncelerle, hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor, sevgi ve hoşgörünün toplumun tüm kesimlerine hâkim olduğu, sağlık, mutluluk, huzur dolu nice yıllar diliyorum.

Cumhur ÇETİN

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2016, 14:21

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal beziroğlu
Kemal beziroğlu - 7 yıl Önce

yerel gazetelere terörü bitirecek bir önerim var.
vatandaşların ve yetkililerin bilmesi için yayınlamanızı talep ediyorum.
terörün ana kaynağı insanların kendilerini ifade edememesidir. yaşadığı sorunları çevresinde gördüğü yanlışları dile getirmek isteyen söz hakkı bulamayan insanlar dışlanır ie kapanır şiddete yönelir.
örnek profosör ted kaczynsky
ülkemizde 81 ilde 1000 tane yerel gazete var. devlet 1 yıllık fon ile bu gazetelerden günde 2 sayfa reklam vermiş gibi satın alır. bölgede yaşayanlar düşünceleri okuyucu mektubu olarak bu 2 sayfada yer alır. günde 10 bin yılda 3.5 milyon kişi fikirlerini ifade eder. yetkililere ulaşır. i̇şadamları fikirleri değerlendirerek yatırıma çevirir. bu yöntem askeri harcamalardan daha ucuzdur. baskıcı sosyal ekonomik yapının yerini katılımcı sosyal ekonomik yapı alır. ülkenin ekonomik durumu artar. gazetelerin geliri artar basın özgürlüğü genişler. vatandaşların güven duygusu artar. terör azalır.
i̇letişim enerjimerkezim.blogspot.com

banner381
SIRADAKİ HABER