Çetinkaya’ya Dernek Ziyareti

Gerze İlçesi Fakülte ve Yüksekokullar Yardımlaşma, Dayanışma ve Geliştirme Derneği yönetimi Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya’yı ziyaret etti.

Çetinkaya’ya Dernek Ziyareti

  Gerze İlçesi Fakülte ve Yüksekokullar Yardımlaşma, Dayanıştırma ve Geliştirme Derneği Başkanı Fatih Ergün, Başkan Yardımcısı Kemal Çelik ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Kemal Tunç Vali Dr. Yasemin Özata Çetinkaya’yı makamında ziyaret etti. 

Ziyarette Başkan Ergün; dernek olarak şimdiye kadar yaptıkları ve devam etmekte olan projeler, Meslek Yüksekokulu bölümleri, öğrenci sayıları ve öğrencilerin konaklama sorunları ile ilgili Vali Çetinkaya’ya bilgiler verdi.  Başkan Fatih Ergün kendilerine destek olan Çağla Yapı İnşaat firmasına da teşekkür etti. 

Başkan Ergün konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Sayın Valim Dr. Yasemin Özata Çetinkaya Derneğimize vereceğiniz destek bizleri, memleketimizi ve ülkemizi kalkındıracak gelişmeleri sivil toplum örgütü olarak bizleri onurlandırmanızı dilerim” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, Başkan Ergün ve dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.      

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2015, 14:13

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER