Cittaslow Gerze Ankara'da

Gerze Kaymakamı Tekin Dundar ve Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy Sinop Tanıtım Günleri için Ankara’da.

Cittaslow Gerze Ankara'da

İstanbul Tanıtım günlerinden sonra Gerze Belediyesi Ankara Sinoplu Dernekler Federasyonu tarafından 20-23 Ocak tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen Sinop Tanıtım Günleri'nde CittaSlow Gerze standıyla yerini aldı.

Başkent'te, Gerze'yi tarihi, doğası, kültürü, yaşamı, el sanatları ve yöresel lezzetleriyle tanıttığı stant da bürokratlar ve Sinoplular ile Gerze'yi merak eden vatandaşlar bir araya geldi.

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy; “Ankara, hafta sonu Gerze’ye seyahat gerçekleştiren vatandaşlarımızın da yoğun olduğu bir kent. Gerze ile Ankara arası da artık 3,5-4 saat civarında. Gerek uygun ve kaliteli bir dinlenme için, gerekse samimiyetiyle anlattığımız Gerze için vatandaşlarımızdan da olumlu yanıtlar alıyoruz. Birlik ve beraberlik açısından oldukça önemli olan bu organizasyonlar ile birlikte plan ve projelerimizi de daha iyi anlatma ve geliştirme fırsatı buluyoruz. Böylesine bir etkinlikle bizleri Ankara ile buluşturan ANSİDEF Başkanı Hasan AKTAŞ ve yönetimine teşekkür eder, 23 Ocak tarihine kadar Anfa Fuar ve Kongre Merkezi’nde sürecek olan Sinop Tanıtım Günleri’ne herkesi davet ederim.” dedi.

CittaSlow Gerze standına, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Ankara Valisi Vasip Şahin, Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve bir çok bürokrat ile vatandaş ziyaret etti.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER