Çok Şey Kaçırdılar..!

İlker Aşıcı-Can Özdemir piyano ve keman resitali sanatseverleri müziğe doyurdu.

Gerze Belediye Konservatuarı tarafından, Gerze Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen ve az sayıda da olsa sanat aşığını buluşturan resital dinleyen ve izleyenlerden tam not aldı.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan harika bir repertuar ile seyircisi ile buluşan etkinliğin ilk bölümünde, sahne alan sanatçı İlker Aşıcı tüm izleyenlerin şarkılara eşlik etmesiyle gerçekleştirdiği tadına doyulmaz bir piyano resitali sundu.

Konserin ikinci bölümünde piyanoda Can Özdemir, kemanda ise İlker Aşıcı vardı. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Sinop’a gelişinin 87. Yılına tesadüf etmesi ile daha da anlam kazanan resital ikilinin, aradan yıllar geçse de dinleyenleri mest etmeye yetecek güzellikteki Selanik ve Rumeli türkülerini son derece başarılı bir şekilde icra etmeleri izleyenlerinden dakikalarca alkış aldı.

Resitalin finali de aynı başarılı performansla ve Atamızın adına yakışır güzellikte idi. İlker Aşıcı- Can Özdemir ikilisinin piyano ve keman eşliğine seslendirdikleri 10 yıl marşı, izleyenlerin büyük bir coşku ile katılımına sahne oldu ayakta söylendi.

Bu doyumsuz müzik ziyafeti katılımcıların, 19 Eylül 2015 günü Acapella Çok Sesli Korosu Konseri ve 20 Eylül 2015’deki müzikal tiyatroya davetle sona erdi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 12:17

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER