Çok Yakında Birlikteyiz

Zorunlu nedenlerden dolayı ara vermek zorunda kaldığımız yayın akışımız en kısa sürede devam edecek.

Çok Yakında Birlikteyiz

Yayın akışımızın birkaç gündür kesintiye uğramasının, gazetemiz takipçilerinin dikkatlerinden kaçmadığına memnuniyetle tanık olduk. Bu süre zarfında müdavimlerimizin bu kesintinin nedeni konusundaki merakları,  gazetemizin habercilikte geldiği nokta bağlamında bizleri son derece mutlu etti.

Değerli Gerze Gündem ve Gerze Vizyon okurları;

Gazete olarak çağa ve dolayısıyla gelişen teknolojiye uyum ve takip etme en hassas olduğumuz konuların başında gelmekte. Bundan dolayı da sizlerin destekleri ile devamlı atılım içersindeyiz ve sürekli büyüyoruz ve çalışan sayımız devamlı artıyor. Bu durum da zaman içersinde işyerimizi yetersiz duruma getirmişti. Bu sıkıntıyı da kendi içimizde çözümleyerek büromuzu sıfırdan, boya, badana, tamirat ve tadilatla revizyondan geçirerek ihtiyaca cevap verir hale getirdik. Bunu yaparken de ister istemez yayınımıza kısa süreliğine ara vermek zorunda kaldık.

Mazeretimizden kaynaklanan kısa süreli sessizliğimizden ötürü affınıza sığınıyor, gazetemize sahip çıkma konusunda gösterdiğiniz duyarlılık için ise Gerze Gündem ve Gerze Vizyon ailesi olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz

Mustafa Yoğurtçu

Gerze Gündem

Genel YayınYönetmeni

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2013, 13:37
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER