Daha Temiz Bir Gerze İçin

Belediyeden sağlıklı bir çevre oluşturulması için bir hizmet daha.

Daha Temiz Bir Gerze İçin

Sigara…

Tüketen herkesin baş belası, her çekilen nefesle birlikte onlarca hastalığa bizzat davetiye çıkardığımız zehir. Çok azımız başarırken, birçoğumuzun defalarca denediği halde bırakamadığı illet. İçinde barındırdığı binlerce tür zararlı madde ile sadece insan vücudu ile sınırlı kalmayıp çevreye de zarar veren mikrop.

Kent insanını daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşatmak ilkesinden hareket eden Gerze Belediyesi en son yaptığı bir uygulama ile izmaritlerin çevreyi kirletmemesi için yeni bir uygulamayı hayata geçirdi.

Belediye başlattığı uygulama ile son derece şık ve sadece bu amaç için dizayn  edilmiş izmarit kutularını ilçenin muhtelif yerlerindeki direklere monte ederek sigara izmaritlerinin yerlere atılarak çevreyi kirletmesine engel olmayı amaçlıyor.

Umarız izmarit kutuları amacı dışında kullanılmaz ve daha sağlıklı, temiz bir çevrede yaşamamıza vesile olur.




Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2015, 13:19

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mithat TUZCUOĞLU
Mithat TUZCUOĞLU - 8 yıl Önce

sigaradan ne kadar nefret ediyorsam , yere atanlardan daha çok nefret ediyorum. güzel düşünülmüş bir çalışma anlayanlara.sigara atıklarının başta hükümet konağı olmak üzere diğer kamu kuruluşlarının önünde daha çok olması ilginç.sigarayı çocukları ve hastaların yakınlarında evlerinde içmeyenler çöpünü eve atmayanlara diyorum sokaklar eviniz değil mi? ayrıca dükkanını süpürüp kaldırımın kenarına atan iş yeri sahiplerini de ayrıca kutluyorum.siz anladınız

Hüseyin BODUR
Hüseyin BODUR - 8 yıl Önce

gerçektende çok harika bir şey olmuş..inanin gerzede gezerken hep bunu düşünüyordum..hele o iskele ve sahillerde dolaşirkne böyle bir şey neden yapilmazki,nasilsa direkler bomboş duyur,nezih bir tasarima hazi olan sigaraliklar olsa şehrin grüntüsü daha güzel olur diyordum .....başkani ve düşünenleri,teklif getirenlerin tümünü tebrik ediyorum..saygilarimla..

banner381
SIRADAKİ HABER