Deniz ile Doğa’yı Birleştiren Otel

Karadeniz’in yıldızı olan Gerze’de denizi ile doğayı birleştiren yeni bir Saray yükseliyor.

Deniz ile Doğa’yı Birleştiren Otel

Masmavi denizi ve eşsiz doğasıyla bezenmiş, keşfedilmeyi bekleyen tabiat güzellikleri, yeşilin her tonunun alabildiğince uzandığı dağların, her mevsim ayrı bir tat alabileceğiniz Karadeniz’in yıldızı Gerze’de yükselen % 90 nı tamamlanmış SARAYIN içerisinde barındırdığı Beyaz Otel, Düğün Salonu ve Cafe, restoran 10 Nisan 2019 da hizmetinize girecek.

Aradığınız konfor ve ilginin daha fazlasını eksiksiz olarak çok yakında hizmetinize sunacak olan Beyaz Otel 1500 kişilik kapasiteli düğün salonu ve düğün salonuna ait 600 kişilik cafe, 25 oda 50 kişilik lüks oteli, 200 kişilik otele ait cafe restoran ve işletmeye ait 250 araç kapasiteli oto parkı bulunmakta.

Çok Yakında hizmete sunulacak olan Beyaz restoranı her türlü hizmet eksiksiz düşünülmüş olup, usta aşçıların elinden birbirinden leziz yöresel yemekleri tadabileceğiniz 200 kişilik yemek salonumuzda et mangal, yöresel yemek çeşitleri, açık büfe, kahvaltı mevcut olup İşletmenin bir diğer özelliği de, bölgenin en geniş kapasiteli salonlarından birine sahip olmasıdır.

Her türlü organizasyon, düğün, nişan, seminer ve toplantılarınızı rahatlıkla gerçekleştirebileceğiniz düğün salonu, ses ve ışıklandırma gibi teknik donanımlara da sahip olup Salonu kış aylarında ki kullanımlar için, tüm otel odalarda olduğu gibi merkezi ısıtma sistemine sahip. Ayrıca yaz sıcaklarında da serin ve ferah bir ortam sağlayan klimaları mevcut.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 5 yıl Önce

Otel dediniz adını hatırladım. Bir hasan vehbi ersoy vardı, sahi ne oldu ona? gka

Tayfun Inal
Tayfun Inal - 5 yıl Önce

Gerzemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum

Salim özdemir
Salim özdemir - 5 yıl Önce

Gerze en iyileri hak ediyor.umarım ilçenin marka değerini hak eder bir hizmet sunarlar.güzel olmuş.

Kemal adıyok
Kemal adıyok - 5 yıl Önce

bundan bize ne

banner381
SIRADAKİ HABER