DenizBank’dan Çiftcilere Kutlama

DenizBank Sinop Şubesi Gerze Ziraat Odası ile birlikte Çiftçiler Günü’nü kutladı.

DenizBank’dan Çiftcilere Kutlama

Tarım sektöründe %30’u aşan pazar payı ile özel bankalar arasında lider olan DenizBank, üreticileri her alanda gönülden desteklemeye devam ediyor. Bankanın Sinop Şubesi Çiftçiler Günü vesilesiyle Gerze Ziraat Odası işbirliğinde yemekli toplantı organize ederek üreticilerle biraraya geldi, bu anlamlı günü birlikte kutladı.

Tarım sektörüne en fazla kredi kullandıran özel banka olan DenizBank, sektörün paydaşları ile beraber hareket ederek tarıma destek vermeye devam ediyor. Bu çerçevede Bankanın Sinop Şubesi Çiftçiler Günü vesilesiyle Gerze Ziraat Odası işbirliğinde yemekli bir toplantı organize ederken çiftçilerle biraraya geldi, bu özel günü birlikte kutladı.   

“Üreticimizin yanında olmaya devam edeceğiz”

DenizBank Sinop Şube Müdürü Ahmet YILDIRIM, böylesine anlamlı bir gün vesilesiyle üretcilerle biraraya gelmekten büyük mutluluk duyduklarının altını çizdi. Şube müdürü Yıldırım, şöyle devam etti: “Tarıma yaptığımız büyük yatırımlar ve üreticimize tanıdığımız önemli avantajlarla, özel sektör bankaları arasında ilk sırada yer alıyoruz. Türkiye’de ilk kez bir özel bankada Tarım Bankacılığı Bölümü’nü tesis ederek sektöre çok daha fazla yoğunlaşma imkânı bulduk. Tarım gibi ülke ekonomimiz için stratejik öneme sahip bir alanda, uzun yıllara dayanan tecrübemiz ile Türkiye’nin öncü ve lider “Tarım Bankası” konumunda bulunuyoruz. Bugün de Çiftçiler Günü vesilesiyle üreticimizle bir arada olmaktan, bu özel günü onlarla birlikte kutlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Üreticimizin, insanımızın yanında olmaya, hayatlarında değer yaratacak çalışmalar üretmeye devam edeceğiz. Tüm çiftçilerimizin bu özel gününü kutluyorum.”






Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2016, 16:59

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER