Denizdeki Çöpler Gün Işığına Çıktı

İlçemizde etkili olan rüzgârlar denizin içindeki çöpleri kenara vurdu.

Denizdeki Çöpler Gün Işığına Çıktı

Kuvvetli yağışlar ve şiddetli fırtına yurt genelini etkisi altına aldı. Batı Karadeniz’de Sinop, Kastamonu ve Karabük illerinde etkili olan toz şeklindeki yağışlar geçtiği yerlerde turuncu renk toz yığını bıraktı. İlçemiz İskele Mevkiinde ise denizin içerisindeki çöplerin büyük bir kısmı fırtınanın etkisiyle köprünün altında bir araya toplandı. Deniz suyunun seviyesinin gerilemesi ile denizin içinde ince kum yığınları meydana geldi ve sığ bir görüntü meydana getirdi. Deniz içerisinde biriken çöplerin çeşitliliği ise vatandaşlarımızın duyarsızca çevreyi nasıl kirlettiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Biriken çöpler içerisinde neler yok ki? Zeytinyağı tenekesinden ayakkabıya, araç lastiğinden meyve kasasına kadar birçok ürün çöp kovası yerine denizin diplerine gönderilmiş.

Haber: Özge İnce

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Vacit TOKMAK
Ali Vacit TOKMAK - 6 yıl Önce

demek oluyor ki temizlik imandan gelmiyormuş! i̇lçemizde bu pislikleri gelişi güzel yerlere ve de denize atanlar,sanırım gerzede yaşayanların yüze yüzü islam ve imanlı olduğunu düşünürsek! demek ki imanlı müslüman olmak da yetmiyormuş! peki ne yapmak gerekiyor;eğitim,eğitim...insanlık,insanlık....bencilliği bırakarak yediden yetmişe gerçek anlamda çevreci olabilmektir! çevrenin ve ilçenin her yerinin temizliğini belediyeden beklemek aptallık olur! i̇nadına çevreyi kirletenler bu ilçede var! bunlar mı islam! bunlar mı imanlı?

bir dost
bir dost @Ali Vacit TOKMAK - 6 yıl Önce

peki ben birşey ögrenmek istiyorum limandaki çamlık mevkisinden kanalizasyon boruları burdaki liman içine gönderilmiyormu.
syg

Ali Vacit TOKMAK
Ali Vacit TOKMAK - 6 yıl Önce

çevreciye cevap; bir din en iyi ve en anlaşılır kendi dili ile öğrenilir! kulaktan duyma ve yalan yanlış ve de uydurmalarla insanlar din konusunda inanadırılamaz! o kişiler gerçek anlamda islam dinini öğrenmiş olsalardı çevrelerini kirletmezlerdi.unutma ki i̇slam dininin kitabı olan kuranın ilk emri oku'dur.bir insan en iyi bilgiyi kulaktan duymakla değil okumakla öğrenebilir.biz eğitimcilerin görevi, öğretimden çok eğitimdir! biz geçek yurtsever,cumhuriyetçi ve atatürk'çü öğretmenlerin asıl görevi ezbere öğretmek değil öğrencilere öğrenme yolunu öğretmektir! çevreci olmanı beğendim. ama çok eksiğin var adın soyadın senin yok mu hemşehrim?

Cevreci
Cevreci - 6 yıl Önce

sayın hocam nicin her seyi islam ve muslumanliga getirip dayandıriyorsunuz acaba bu islamiyeti bilmediginizden mi kaynaklanıyor yoksa güzel dinimizi karalamak adına kasıtlı mı dsvraniyorsunuz. temizlik gercekten dinimizin diregidir peyganberimizin temizlige verdigi önem ortadadır. asıl sorun dinimizin ve peyganber sevgisinin acaba sizin gibi egitimciler tarafindan az verilmiş olmasindan kaynaklaniyor olabilirmi diye düşünuyor insan

cemaleddin
cemaleddin - 6 yıl Önce

medeniyet duygumuzun aynasi iste bunlar.guya sakin ilce demekki halinin alti pisliklerle dolu.görünen pislik temizlenir ama ....

banner381
SIRADAKİ HABER