Devlet Yenisini Takdim Etti

Şehidimiz Necati Teke’nin yangında kaybolan Devlet Övünç Madalyasının yenisi törenle ağabeyi Mehmet Teke’ye verildi.

Devlet Yenisini Takdim Etti

  Kaymakamlık Makamında 21 Haziran 2013 Cuma günü saat 11.00 de gerçekleştirilen madalya törenine Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Gerze Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Şardağ, İlçe Müftüsü Ömer Yay, Şehidimiz Necati Teke’nin ağabeyi Mehmet Teke ve Kahramaneli Köyü muhtarı Muhammet Türkeri katıldı.

  Madalya töreninde yaptığı konuşmada Kaymakam Metin Kubilay, "Bütün  şehitlerimizi bu vesile ile saygı ve minnetle anıyorum. Bu günümüzü onlara borçluyuz. Şehit ve Gazi aileleriyle yakın olmaya ve her fırsatta bir arada olmaya özen gösterdik. Onlar artık hayat boyunca görüşeceğimiz aile dostlarımız” dedi.

  Konuşmanın ardından Kaymakam Metin Kubilay Şehidimiz Necati Teke’ye verilen ve 16 Mart 2009 tarihinde evlerinde meydana gelen yangın olayında kaybolan Devlet Övünç Madalyasının, Devletçe verilen yenisini şehidimizin ağabeyi Mehmet Teke’ ye taktı.

İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan ise yaptığı kısa konuşmada “Şehidimizle beraber tüm şehitlerimizi anıyoruz. Hakkı hak sahibine vermiş olduk” dedi.

Şehidimizin ağabeyi Mehmet Teke ise duygularını “Teşekkür ediyorum, diyecek bir şey bulamıyorum, beni nasıl memnun ettiniz bilemezsiniz” sözleri ile ifade etti. 

















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2013, 13:02
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER