Dezenfekte Ediliyor

Koronavirüs’le mücadele kapsamında ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan ŞENSOY, halk sağlığını düşünerek bir çalışmayı daha hayata geçirdi.

Dezenfekte Ediliyor

Korovirüs’le mücadele kapsamında maske dağıtımından direklere dezenfektan koymaya, sokakları yıkamaktan ibadethaneleri ve toplu taşıma araçlarını dezenfekte işlemlerine kadar bir çok çalışma yürüten Başkan ŞENSOY, son olarak ilçe genelindeki çöp konteynerlerini dezenfekte ettiriyor.

Çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Başkan ŞENSOY; Koronavirüs’le mücadele kapsamında özverili çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda da ilçe genelindeki çöp konteynerlerini detaylı dezenfekte ediyoruz. Vatandaşlarımız sosyal mesafe ve kendini dezenfekte etme konularında duyarlı şekilde yaşamına devam ettiği takdirde bu kötü günleri atlatacağımıza olan inancımız devam ediyor. İnşallah kurallara uyarak bu günleri geride bırakacağız.” Dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 4 yıl Önce

Bugün Ali Vacit Tokmak Hocamız, “Böyle Olmaz, Böyle De Davranılmaz Ki!” diye bir köşe yazısı yazmış. Ben de atına bir kaç yorum yazdım. Hocam, isyanında özet olarak şunu diyor: Sokağa, dükkana, çöp konteynerine oraya buraya dezenfektan sıkmak ile olmaz bu işler. Cuma pazarına tedbir getirip düzene sokamayan, fahiş fiyat denetimi yapamayan yönetim, “dezenfektanı sıktım görevimi yaptım” diyemez. Bu arada çöp konteynerine dezenfektan sıkmak da nedir? Elini süren, temas eden kaç kişi var oraya? Nesnelerin yönetimi basit iş. Masaları ters çevir, sokağı yıka, çöp kovasını dezenfekte et, direğe dezenfektan kutusu koy; şimdi iş mi bunlar. İnsanların yönetimi ise beceri işidir. Ben ilk günden itibaren cuma pazarına bakıyorum, yönetime notumu veriyorum. Aynı Hoca gibi! gka

Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 4 yıl Önce

Bir cuma pazarı sonrasında manzarayı haber yapan bir genel haber sitesine şu yorumu yazmışım. gka
- Yurtdışında yaşayan bir dostum sahurda bana mesaj atmış. Başkan Beyin, bu durumla ilgili bir vatandaşa dün belediye sosyal medya hesabından açıklamasıymış. Noktasına virgülüne dokunmadan yazıyorum: “ .... dikkatiniz ve tepkileriniz için size teşekkür ederim. Geçen hafta giysi pazarı oyuncakçılar ve nalburlar da tezgahlarını açacaklar senince kızılca kıyamet koptu. 2 aydan beri pazar açamayan giydirdiler illede biz yerimize geçeceğiz diye tutturdular. O zaman da meyvacılar vesebzrcilerde biz de yerimize geçmek isteriz diye tutturdular. İşte sonuç.Eğitim şart. Vatandaşa söylüyorsun maskeni tak bişey olmaz diye cevap veriyor.Bu insamlar neredeymişler.Neydi bu kalanalık.İnanın moralim çok bozuk.O kadar masraf ettik, dezenfekte çalışması yap,tekstillere kadar 3defa ilaçla ücretsiz maske dağıt, bir maske 1 liraya satılıyor. Onu bile alıp takmak istemiyor.Sinopta 25 tane yoğun bakımda yatan kişi olduğu söyleniyor.Onların içinde olmak istermiyiz. O zaman kurallara uymalıyız.Bir maska takacan ve sosyal mesafeye uyacan, kurallara saygı gösterip uyacaksın.Allah akıl fikir versin. Ne diyeyim.Haftaya böyle olursa sonumuz iyi değil. Hayırlı akşamlar.” Bu mesajı okuyunca ne mi yaptım? Oturup ağladım! gka -

banner381
SIRADAKİ HABER