Dolu Dolu Tam 30 Yıl

30 yıllık meslek hayatının 9 yılını PTT Müdürü olarak kurumunun her alanında başarıyla hizmet veren Ayhan Taş’a veda yemeği düzenlendi.

Dolu Dolu Tam 30 Yıl

  18 Ocak 2005 de Gerze PTT Müdürlüğüne atanan ve 9 yıl ilçemizde PTT Müdürü olarak çalıştığı süre zarfında müdürlük makamından daha çok vatandaşa yardımcı olmak amacıyla gişe ve kargo işlerinde personelin yardımına koşan Ayhan Taş emekli oldu.
Taş’ın emekliliği nedeniyle dostları ve iş arkadaşları 29 Ağustos 2013 Perşembe günü saat 20 00 de Yalı Restoran da veda yemeği düzenlendi. Veda yemeğine daha önce hizmetlerinden dolayı adını sıkça bahsettiren Telekom Müdürü Şakir Duru, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Leyla Tuna ile PTT çalışanları katıldı.
Yemekte kısa konuşma yapan Ayhan Taş,” 9 yıl Gerze’de görev yaptım. Toplam hizmet sürem 30 yıldır. Gerze’de geçirdiğim günleri unutmayacağım. Görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Gerze bana çok iyi dostluklar kazandırdı. Güzel ve unutamayacağım anılarla görevimi sonlandırıyorum. Yemeğe katılan ve bu gecede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Yemek sonrası Ayhan Taş beraberinde emekli olan Rüştü Dura'ya plaket verirken çalışma arkadaşları'da Ayhan Taş'a çeşitli hediyeler sundu.
Haber: Nurgül Gençay










































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2013, 12:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cevat Şensoy
Cevat Şensoy - 11 yıl Önce

sevgili müdürüm, emekli olduğunu öğrenmiş bulunmaktayim.inanin üzüldüm.kurumları elbet birileri yönetecektir.ancak kurumlarda müdür vardir,idareci vardir.bizim için siz idareciydiniz.siz gücünüzü koltuğunuzdan alan değil yaradılışınızdan alan biriydiniz.hayırlı yolculuklar.her şey gönlünce olsun adam gibi adam.

gerzeli genç
gerzeli genç - 11 yıl Önce

emeklilik hayatının sağlıklı huzurlu ve hayırlara vesile olmasını dilerim...

Bayram DEMİRCİ
Bayram DEMİRCİ - 11 yıl Önce

sevgili müdürüm, emeklilik yaşaminda huzur ve mutluluk diliyorum.

mehmet
mehmet - 11 yıl Önce

adam gibi adam,kaliteli duyarlı ve inançlı,yolunuz açık olsun.

abit
abit - 11 yıl Önce

her dönemin değil her dönem adamdi. ilkeli birikimli, kaliteliydi. sözünün eriydi. türk milletine kendini adamişti. hizmet düstürü halka hizmet hakka hizmettir. uzun süreli hizmet hayatini kendi isteğiyle noktaladi. yolun açik olsun. gerze senden istifade etmek istiyor. gerzenin sesine cevap ver. sevgili müdürüm. saygilar.

banner381
SIRADAKİ HABER