Dr. Ahmet Cengizden Yılbaşı Uyarıları

Sinop Valisi Dr. Ahmet CENGİZ, vatandaşların yılbaşını huzur ve güven ortamında geçirmelerini sağlamak amacıyla alınması gereken önlemler hakkında İlçe Kaymakamlıklarına, Belediye Başkanlıklarına ve kamu kurum ve kuruluşlarına bir tamim yayımladı.

Dr. Ahmet Cengizden Yılbaşı Uyarıları

 Tamimde Sinop’ta yeni yıla huzur ve güven içinde girilmesini sağlamak üzere alınması gereken tedbirler şu şekilde sıralandı:

1- İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünce gerekli güvenlik ve trafik önlemleri üst düzeyde alınacak, özellikle vatandaşlarımızla muhatap olan kolluk kuvvetleri kırıcı olmamaya ve vatandaşlarımıza güler yüzlü davranmaya özen göstereceklerdir.

2- Belediye hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesine esas; başta yangın, temizlik ve içme suyu hizmetleri olmak üzere gerekli tedbirler eksiksiz olarak alınacak, gıda ürünleri satışı ve imalatı yapan işyerlerinin denetimlerine ağırlık verilecektir.

3-  Muhtemel olumsuz hava koşulları kar, sel ve heyelanlara karşı İl Özel İdaresi, Karayolları ve Devlet Su İşleri teşkilatı ile Belediyeler, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü hazırlıklarını gözden geçirecektir.

4- Olabilecek her türlü kazalar için 112 Acil Servisleri ve Devlet Hastanelerinin acil servisleri hazırlıklı olacaktır.

5-  Haberleşme ile ilgili Telekom Müdürlüğünce, elektrik arızalarına karşı Çalık Yedaş İl Koordinatörlüğünce önlemler gözden geçirilecektir.

6- İlçe Kaymakamlarınca İlçelerinde benzer önlemler alınacaktır.

7-Vatandaşlarımız dilek ve şikâyetlerini 261 25 06 numaralı telefona iletebileceklerdir.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2012, 09:34
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER