Duyarlı Vatandaş Yardım İstedi

Yaykıl Köyü sakinlerinden bir vatandaş mağduriyetleri ile ilgili fotoğraf ve yazılı olarak haber sitemize mail göndererek yardım istedi.

Duyarlı Vatandaş Yardım İstedi

Gelen maili olduğu gibi yayınlıyoruz.

Merhabalar Gerze Gündem Haber

Yaykıl Köyü Çotoğlu Mah, Tek Hasan Mah, Hüseyin Bey Çiftliğine giden yeni yapılmış olan alt geçit ve aynı zamanda ana yol üzerinde bulunan yaya geçitti akşamları göz gözü görmeyecek şekilde zifiri karanlık olduğundan dolayı işe giden ve gelen insaların, öğrencilerin, akşam saatlerinde işten gelen bayanların, okuldan gelen çocukların mağdur olmasına sebep olmaktadır. Bölgede aydınlatma direği bulunmamaktadır. Sadece akşamları yoldan geçen arabaların ışıkları vurmaktadır. Vatandaş ve köy halkı bir kaza yada can kaybı yaşanacak korkusu içinde tedirgindir.

Bu bölgede kaza, yaralanma ve can kaybının olmaması adına ana cadde üzerinde bulunan yaya geçidinin ve alt kısımda bulunan bağlantı yol alt geçittin ışıklandırılarak aydınlatılması gerekmektedir.

Yetkili kişi ve kurumların bir an evvel bu noktaya çözüm bulması İçin harekete geçmeleri ve önlem alınması gerekmektedir.

Yukarıda belirtilmiş olan aydınlatma ile ilgili bir haber yapılmasını rica ederiz.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2018, 16:56

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Tarık Kulak
Tarık Kulak - 5 yıl Önce

Bu bölgenin ışıklandırılması çok büyük ihtiyaçtır.Sinop/Taşmanlıda yaşanan kazaların olmaması adına bir an evvel önlem alınmalıdır.

Gerze
Gerze - 5 yıl Önce

O geçitde gece araçların farları yanıyor verirsen 70 yaşında dedenin eline direksiyon simidini ??????
Aslına bakarsan 55 yaş emeklik için çok idaal bir yaş bu doğru ...
Amma 55 yaş araç kullananların ehliyetini iptal etmesi kazım bakanlığın ,,,,,,,,

banner381
SIRADAKİ HABER