Elinizi Çabuk Tutun!

Kurban Bayramı için sayılı günler kaldı.

Elinizi Çabuk Tutun!

Kurban Bayramı bu sene herkesin bildiği gibi 1-2-3-4 Eylül tarihlerine tekabül ediyor.  Kurban Bayramı’nı ilçemizde geçirmek isteyen uzaktaki Gerzeliler ise şimdiden otobüs biletlerini satın almaya başladı.

 Gerze’deki bilet satış noktalarından edindiğimiz bilgiye göre Kurban Bayramı arifesi olan 31 Ağustos 2017 Perşembe gününden bayramın son gününe denk gelen 4 Eylül 2017 Salı gününe kadar tüm otobüsler neredeyse doluluk oranına ulaştı. Aynı firmadan bir günde beş sefer olacağı keskinleşirken diğer bir firmadan sadece bayramın iki günü araç hareket edecek.Öte yandan okulların yaz tatiline girmesinin ardından Gerze’de tatilini geçiren vatandaşlar 18 Eylül’de okulların açılacak olması nedeniyle geri dönüş için biletlerini bir ay önceden aldı. Vatandaşların mağdur edilmemesi için talep olduğu takdirde ek seferler koyulacak.

Bakanlar Kurulu’nun dün yaptığı açıklamaya göre ise Kurban Bayramı 28-29 Ağustos tam gün, 31 Ağustos Perşembe yarım gün idari tatil oldu. Böylelikle Kurban Bayramı tatili 10 güne uzadı. Gerze- İstanbul istikameti için otobüs biletleri ise 90-95 TL.

Haber: Özge İnce

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2017, 13:08
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER