Elinizi Çabuk Tutun!

1.Gerze Çocuk Kitapları Günleri Devam Ediyor.

Elinizi Çabuk Tutun!

1.Gerze Çocuk Kitapları Günleri 5 Haziran 2017 Pazartesi günü saat 11.30’da Say Aile Çay Bahçesinde açılışını gerçekleştirmişti. Üç gün süresince açık olan kitap fuarı 08.00-23.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Çocuk kitapları kapsamında yazın hayatına devam eden yazarlardan Nihat Gökmen, İbrahim Ünsal, Haldun Açıksözlü ve Hasan Yiğit kendi kitaplarını imzalayarak okurlarıyla söyleşi yapıyorlar. Kitaplara olan ilginin ve katılımın beklenilen düzeyde olduğunu belirten yazarlar  okul ortamında söyleşi programı yaparak  yazarların öğrencilere tanıtılmasının da faydalı olacağı görüşünü bildirdi.

Çocukların yazarlarla ve kitaplarla tanışarak hayata farklı bir açıdan bakabilmesi için mutlaka fuarlara ve kitap şenliklerine katılmaları gerektiğini bildiren yazarlar kurumsallaşarak devam edecek olan Gerze Kitap Günleri için bir sonraki sene yoğun katılım bekliyor.

1.Gerze Çocuk Kitap Günlerini ziyaret ederek yazarların imzalı kitaplarına ulaşabilmek ve kitaplar üzerine söyleşi yapmak için geri sayım başladı. Etkinliğin bu akşam saat 23.00’e kadar herkese kapıları açık.

HABER: Özge İnce

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2017, 19:47
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER