Emekli Meslektaşlarını Unutmadılar

Gerze İlçe Emniyeti kuruluş yıldönümlerinde emekli, şehit ve gazi meslektaşlarını evlerinde ziyaret etti.

Emekli Meslektaşlarını Unutmadılar

  Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yılı münasebetiyle düzenlenen bir dizi etkinlik kapsamında Gerze ilçe Emniyet Müdürlüğü çalışanları, bundan önceki yıllardaki gezilerini bu yılda tekrarladılar.

  Gerze’ de ikamet eden meslekten emekli olan arkadaşları ile şehit ve gazi meslektaşlarının geride bıraktığı ailelerini evlerinde tek tek ziyaret ettiler.

   15 eski meslektaşa 3 ayrı grupla yapılan ziyaretlerde anıların paylaşılması duygusal anlar yaşanmasına neden olurken, bazen de iki tarafta gözyaşlarını tutamadı. Eşi vefat eden emekli bir polis eşinin, kaybettiği eşi ile ilgili anılarını, fotoğraf ve benzerlerini konukları ile paylaşması da bu anlardan biri idi. Mesleğin kutsallığı ve zorluklarına da dikkat çekilen son derece içten sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, ziyaret edilen ailelerin mutluluğu gözlerden kaçmazken, kendilerine üzerinde polis teşkilatının 168. kuruluş yıldönümü amblemi bulunan saatlerden hediye edildi. Bir polis ailesinin de ziyarete gelen konuklarına çeşitli hediyeler sunması da ortamın mutluluğunu kat kat artırdı. Ziyaret konukların son derece lezzetli ve zengin ikramları ile sona ererken, ziyaretler en kısa sürede tekrarlanmak üzere sonlandırıldı.

 































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2013, 10:38
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER