Emniyet Çiçek Bahçesine Dönüştü

Kuruluş yıldönümü tebrik töreni devlet-vatandaş işbirliğinin eşsiz bir örneği oldu.

Emniyet Çiçek Bahçesine Dönüştü

  Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yılı ve Polis Haftası nedeniyle Gerze İlçe Emniyet Müdürlüğünde gerçekleşen kutlamalara Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Gerze Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı. Gerze Cumhuriyeti Başsavcısı Uğur Doğan Çetin, kamu kurum ve kuruluşlarının müdür ve amirleri, siyasi parti temsilcileri, esnaflar ve vatandaşlar katıldılar.

  İlçe Emniyet Müdürlüğünde saat 13.30’da gerçekleşen kabulde devlet vatandaş işbirliği ve beraberliğinin son yıllarda ender görülen örneklerinden birine sahne oldu. Devlet ve her kesimden vatandaşlar birbirini kucaklama fırsatı buldu. Törenin en dikkat çeken yanı ise tebrik için gelen ziyaretçilerin getirdiği rengarenk ve birbirinden güzel çiçekler Gerze Emniyet Müdürlüğü bürolarını tamamen doldurdu. Kurum adeta bir çiçek bahçesi görünümündeydi.

  Polisin toplumsal yaşamımızdaki vazgeçilmez yeri, devleti ve milleti için gösterdiği özverili ve olağanüstü çabalarının dile getirildiği tören İlçe Emniyet Müdürlüğünce konuklara yapılan ikramlarla sona erdi.

























































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2013, 09:25
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER