En Buruk 19 Mayıs

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da bağımsızlık ateşini yakarak Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı 19 Mayıs 1919’un 95’inci yıldönümü, Soma’daki maden faciası nedeniyle buruk geçti.

En Buruk 19 Mayıs

  19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çelenk koyma törenine Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze İlçe Emniyet Müdürü Ünal Arslan, Gerze Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, CHP İl Genel meclis Üyesi Necmettin Çakır, kamu kurum ve kuruluşları, siyasi partiler, sivil toplum örgütleri, öğrenciler ve vatandaş katıldı.

  Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından Manisa’nın Soma İlçesindeki maden ocağı faciasında hayatını kaybeden işçiler ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz adına anısına 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi. İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sümeyye Çalmaz’ın günün anlam ve önemini anlatan konuşmasıyla tören sona erdi.























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2014, 10:33
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER