Engelsiz yaşam.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce, Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon Merkezinde, bir iftar yemeği düzenlendi.

Engelsiz yaşam.

Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon Merkezinde kalan öğrenciler, iftarlarını davetlilerle birlikte açtılar. Sıcak bir aile ortamında gerçekleşen iftar yemeğinde Rehabilitasyon Merkezinde kalan öğrenciler yemeğe katılan davetlilerle sohbet ederek neşeli anlar geçirdiler.

Ramazan’ın hoşgörü, sevgi, saygı, huzur ayı olduğunu ve bu ayda yardımlaşmanın toplumda doruğa çıktığını belirten Vali CENGİZ; “Öğrencilerimizle birlikte burada bir araya geldik. Onlarla çok güzel bir iftar yemeği yedik. Amacımız bu çocuklarımızı el birliği ile topluma kazandırmak ve onlara sahip çıkarak öz güvenlerini kazanmalarına yardımcı olmaktır.” dedi.

İftar programına Sinop Milletvekili Mehmet ERSOY, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı J. Albay Osman COŞKUN, Cumhuriyet Savcısı Murat ALAGÖZ, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan ALPAY, Sinop Müftüsü Yalçın TOPÇU, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erol SARAÇOĞULLARI, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa TOSUN, YEDAŞ Müdürü Murat KILIÇ, AK Parti İl Başkanı Cengiz TOKMAK ve Türk Kızılay Sinop Şubesi Başkanı Mustafa KORUCUOĞLU da katıldı.

Programın ardından davetliler, Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon Merkezinde eğitim alan öğrencilerin kaldıkları evleri ve sosyal yaşam alanlarını da gezerek, burada çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.











Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2012, 09:23
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER