Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Gerze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı için esnaf adaylar belirlenmeye başladı. Gerze Emlak ve Gerze Gündem Haber İmtiyaz Sahibi Mustafa Yoğurtçu 10 Şubat 2018 Cumartesi günü yapılacak olan seçimlerde aday olduğunu açıkladı.

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Sadece üyeden aidat alan bir oda değil, çözüm üreten bir yönetim anlayışıyla yönetilen, esnaf odaklı bir oda haline dönüştürmek için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Mustafa Yoğurtçu, “Zaman değişim ve yenilik zamanı. Bizler Gerze’de sorun odaklı değil, çözüm odaklı çalışarak esnafın yanında olacağız. Söylediklerimiz laf değil, icraatla olacak ve yapacaklarımızı tek tek hayata geçireceğiz.

3 yıl önceden Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığıına aday olacağımı söylemiştim. Çünkü mevcut yönetimin Gerze esnafıyla diyaloğunun zayıflığını gördüm. Ben burada gazetecilik yaptığım için arkadaşlarla iç içeyim ve tüm esnafın sorunlarını biliyorum. Zaman zaman esnaf ziyaretleri gerçekleştirip bir çaylarını içiyor, yaşadıkları sıkıntıları dinliyorum. Beni burada herkes tanır. Kimse dışarıdan esnafın sorunlarını dinlemeden onların temsilciliğini yapamaz. Gerze esnafı birlik ve beraberlik içerisinde iyi bir hizmet almak istiyor.

Siz değerli esnaflarımız beni ve yönetimimi oda yönetimine layık gördüğünüz andan itibaren ilk işimiz genel toplantı yaparak esnaflarımızın sorunlarını masaya yatırıp çözüm yolları aramak. Sadece üyeden aidat alan bir oda değil bir danışman yardımıyla esnafımızın devletin verdiği hibelerden ve en uygun kredilerden nasıl yararlanacağını esnaf adına oda tarafından araştırarak  esnafımıza ileteceğiz. Yapamayacağımız vaatler vermek değil yapabileceklerimizi ve esnafımızdan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarımıza yön verip en iyi hizmeti vermenin peşindeyiz.

Esnaf ve sanatkârlarımızın sıkıntı ve sorunlarına çözümler üreten bir yönetim için siz değerli esnaflarımızın desteğini bekliyoruz.” Dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2018, 19:59

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
sancaktar
sancaktar - 6 yıl Önce

hayırlı olsun ..alllah utandırmasın.lakın güzel insan sen daha yuksek konumlarda görev yapman lazım.bura sana 1 numara küçük sayın abım.saygılar

ümit yaşar usta
ümit yaşar usta - 6 yıl Önce

hakkınızda hayırlısı olsun her şey gönlünüzce olsun duydugumda çok sevindim hakkında hayırlısı mustafa abi....

Mustafa Nuri Karasoy
Mustafa Nuri Karasoy - 6 yıl Önce

hayırlı olsun

banner381
SIRADAKİ HABER