Esrarengiz Varil

İlçemiz Tabaktaş mevkii Halı saha yanındaki sahilde görülen varil çevre sakinlerini korkuttu.

Esrarengiz Varil

  21 Temmuz 2013 günü sabah saat 09.00-10.00 arası vatandaşlarca sahilde görülen varil mahalle sakinleri tarafından vakit geçirilmeksizin ilçe emniyetine bildirildi. Anında olay yerine gelen Gerze Emniyet yetkilileri durumu Sinop İl Çevre Sağlık Müdürlüğüne bildirdiler.

Çevre Sağlık ekiplerinin gelmesi ile birlikte karaya alınan varilde yapılan ölçümde radyasyon sızıntısına rastlanmadı. Kayalara vurmak suretiyle delinen ve bu nedenle içi su dolu vaziyette bulunan varildeki su karaya çıkarılması ile birlikte boşaldı.

  Yetkililer vatandaşları bu tür menşei bilinmeyen varillerle karşılaştıklarında kesinlikle dokunmayarak, ilgili mercilere haber verilmesi konusunda uyardılar.

















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2013, 10:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 11 yıl Önce

sayın başkan bu şeref denilen şahsın belediyedeki görevi nedir acaba ? seçimlerde sizi destekledi diye eline telsiz verip akşama kadar gez sen kardeşim mi dedidiniz.insan bir denetler bu adam ne yapıyor diye.ben söyleyim emrine vermişsiniz temizlik elemanlarını eli kıçında bu adamlara bağırıp duruyor.ayağının ucunda küçük bir kağıt parçası görse eleman çağırıp telsizle işaret edip al diyor.buna bu yetkiyi siz verdiniz sanırım.bu tarz yetkiler kaldımı ? benim bildiğim eski çiftlik ağları verirdi kahyalara demekki günümüzde hala varmış bu tarz şeyler.insan sormadan edemiyor,bu adam siz gelmeden önce elinde süpürge varken kendisine böyle davranılıyormuşta şimdik o gariban temizlik işçisine bunu yapıyor başkannn!!!

banner381
SIRADAKİ HABER