Etkinlikler Son Sürat Devam Ediyor

Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıldönümü etkinlikleri aralıksız sürüyor.

Etkinlikler Son Sürat Devam Ediyor

  Gerze İlçe Emniyet Müdürlüğünce tertiplenen kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Gerze Kaymakamı Metin Kubilay Makamında ziyaret edildi.

  Gerze İlçe Emniyet Müdür vekili Başkomiser Ayhan Şardağ başkanlığındaki teşkilat çalışanlarından bir heyet saat 10.00 da Gerze Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret ederek personelce hazırlanan çiçeği sundular.

  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladığı konuşmasında Kaymakam Metin Kubilay, “Polis teşkilatının tüm çalışanlarına cansiperane çalışmalarından dolayı öncelikle sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Vatandaşımızın can ve mal güvenliğinin sağlandığı bu huzurlu ortamı öncelikle polisimize borçluyuz. Polisimiz bizlere ihtiyaç duyduğumuzda bir telefon kadar yakın. Emniyet teşkilatımız halk için var, hep birlikte sahip çıkarak, işlerini kolaylaştırmalı ve duyarlı vatandaşlar olmalıyız. Zaten ilçemiz asayiş bakımından son derece huzurlu, polisimiz her yerde ve vatandaşımızın istediği anda polisimizi görme şansı var” dedi.

  Gerze İlçe Emniyet Müdür vekili Başkomiser Ayhan Şardağ ise; desteklerinden dolayı Kaymakam Metin Kubilay’a teşekkürlerini sunarken, “Kurumlar arası işbirliği ve vatandaşın desteği ile asayişi sağlıyoruz, gelişen teknolojiyi yakından takip ederek bundan kurum bünyesinde de yararlanıyoruz, ilk etapta sivil bir aracımıza kamera sistemi taktırdık, bu sistem gelecekte tüm araçlarımızda da yerlerini alacak” diyerek konuşmasına son verdi.









Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2013, 15:55
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER