Evlatlarımız Şehit Düşüyor

CHP’Lİ Karadeniz: Gariban Evlatlarımız Şehit Düşüyor, Yeter!

Evlatlarımız Şehit Düşüyor

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, (bugün) Hakkari Çukurca’da (dün) Siirt'in Eruh ilçesinde ve Şırnak'ın Gabar Dağı'nda ve Güçlükonak bölgesinde şehit olan askerlere Allah’tan rahmet yaralı askerlere de acil şifalar diledi. Karadeniz, PKK’yı lanetleyerek hükümete tepki gösterdi: Gariban evlatlarımız şehit düşüyor. Yeter artık” dedi.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, PKK terör örgütünü lanetledi. “Kahraman asker ve polislerimiz olduğu sürece hiçbir terör örgütünün ülkemiz üzerinde emellerine ulaşamaz. Kahraman Milletimizin evlatlarını hainlerin saldırılarına şehit vermek istemiyoruz. Bunun çözümü var. ” diyen CHP’li Karadeniz, terör örgütlerinin ülkemiz için yarattığı güvenlik tehditlerini ortadan kaldırarak topraklarımızda yuvalanan terör unsurlarını temizleyeceklerini vurguladı.

Terör örgütü PKK’yı şiddetle ve nefretle kınadığını ifade eden CHP’li Barış Karadeniz, "Bu kahraman gençlerimiz, kahraman insanlarımız, kahraman kardeşlerimiz ülke için canlarını gözlerini kırpmadan feda ettiler. Ülkemizin her karış toprağı için ülkemizde canını ortaya koyacak canını feda edecek milyonlar var. Ailelerin yüreğine düşen ateşi bizim yaşamamız ve duymamız mümkün değil. Ülke yönetimindeki zafiyet yüzünden her gün gencecik askerlerimizi, polislerimizi şehit verdik. Allah kimsenin evine, ocağına ateş düşürmesin. Artık analar ağlamasın, evlatlar yetim kalmasın. Bu iki günde 5 askerimiz şehit düştü. 6 askerimiz yaralandı. Yeter artık. Şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum” diye konuştu.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
vatan sevgisi
vatan sevgisi - 6 yıl Önce

bir askere yüzbinlerce asker şehit olmaya hazır..

banner381
SIRADAKİ HABER