Eyüp’ü Çiçek Bahçesine Çevirmeye Kararlı

Eyüp Belediyesi, “Yemyeşil Bir Eyüp” sloganıyla başlattığı kampanyayı kış aylarında da sürdürüyor... Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’nun, Akşemseddin Mahallesi’ndeki çiçek dağıtımına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Eyüp’ü Çiçek Bahçesine Çevirmeye Kararlı

Akşemseddin Mahallesi Öğretmen Blokları ve İSKİ Blokları sitesi sakinleriyle buluşan Başkan, bir de ev ziyareti gerçekleştirdi. 

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, sokak sokak dolaşarak başkan yardımcıları ile birlikte vatandaşlara çiçek tohumu dağıtıyor. Apartmanlardan aşağıya inemeyen hanımların ricasını kırmayıp uzattıkları sepetlere çiçek tohumlarını yerleştiren Başkan İsmail Kavuncu, büyük ilgi topladı.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Başkan Yardımcılarıyla birlikte sokakları tek tek gezerek evlere, işyerlerine, yolda yürüyen vatandaşlarla hem sohbet ediyor hem de minik saksılar içerisinde yüzlerce çiçek tohumu dağıtıyor.  Öğretmen Blokları ve İSKİ sitesinde bir aileyi ziyaret eden Başkan engelli çocuklar için her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Haber: Faruk Şahin İstanbul/Eyüp

























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2012, 09:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
baglantı kurmak
baglantı kurmak - 11 yıl Önce

bu iş o kadar zor degil lale haberi okuduysanız gönderen hemşerimizin eyüp ilçesinde görev aldıgını görürsünüz haberde eyüp belediyesinin bir çalışması olduguna göre baglantı ortada halkıyla bütünleşmiş bir belediye başkanı ve onu yanlız bırakmayan parti teşkilatı
eh umarım artık kurmuşsunuzdur

gerzeli
gerzeli - 11 yıl Önce

bize ne ..ne alaka yani eyüp belediyesi habere bak

Mustafa Güleryüz
Mustafa Güleryüz - 11 yıl Önce

haberin gerze ile bağını kuramadım.ben mi bir şeyi atladım acaba?

Mustafa Güleryüz
Mustafa Güleryüz - 11 yıl Önce

adınızı yazmadığınız için nasıl hitap edeceğimi bilemediğim için kusuruma bakmayın. lale haberini okudum daha önce sağolsun gönderenler.gerze ile ilgili kısmı zaten haber yapılmışken neden bir de eyüp te yapılanları yayınlamaya ihtiyaç duyulmuş.editöre daha önce yazdım ancak tekrar burada soracağım gerzede bir trafik kazası oluyor ve pek çok kişinin yakınen tanıdığı ve sevdiği bir kişi hayatını kaybediyor haber olmuyor ama eyüp te lale dağıtımı gerze ile bağlantılı oluyor. ilginç doğrusu...

ANLAMAK  istemiyene
ANLAMAK istemiyene - 11 yıl Önce

o soy ad bana öküzün altinda buzaği ariyor gibime geliyor.

Mustafa Güleryüz
Mustafa Güleryüz - 11 yıl Önce

soyadımla ne gibi bir çıkarıma girdiniz de öküzün altında buzağı aradığımı söylüyorsunuz. eski dikmen belediye başkanı ile mi eşleştirdiniz.kendisiyle akrabalığım bulunmamaktadır. kim olduğumu net bir şekilde ifade edeyim de editörün de beni hatırlamasına yardım edeyim. çimenyemez mustafa desem bilenlere yeterli olur sanırım. sayın hüseyin yoğurtçu size tekrar soruyorum. sevgili serkan sezer in vefatı neden haber olmadı da bu eyüp belediyesi haber oluyor? öküzün altında buzağı arayan diğer arkadaşlara da söyleyeceğim şudur: bırakın allah aşkına şu standart lafları okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz nedir? bana cevap yazan kimse adını yazmıyor ki kiminle hangi seviyeden konuştuğumu bileyim.
Editör Notu: 0 546 243 94 07

FARUK ŞAHİN
FARUK ŞAHİN - 11 yıl Önce

sayin güleryüz size katıldığim tek nokta insanların isimlerini yazmadan yorum yapmaları.geleyim meseleye gerze habere iki haber gönderdim bunun biri 6000 aşure haberi diğeri eyüpte çiçek dagıtımı bu haberlerin yapılış nedeni örnek teşkil etmesi anlamında yapılmıştır bu haberler ilçemizdeki stk lara herhangi bir çalışmada ilham vermesi için yayınlanmıştır örnek herhanği stk mız veya hayırsever vatandaşımız seneye aşure gününde aşure dağıtarak hayır işleyebilir çevreci geçinen dernekler çevrecilik adı altında terör estireceklerine insanlara bir çiçek tohumu bir ağaç fidanı vermeyi akıllarına getirebilir.bu örnekleri genişletebiliriz umarım artık anlamışsınızdır sevgiyle kalın.faruk şahin

Mustafa Güleryüz
Mustafa Güleryüz - 11 yıl Önce

sayın faruk şahin,
öncelikle isminizi yazdığınız için teşekkür ederim. sonrasında ise artık anlamışsınızdır diyerek zekamı küçümsediğiniz için de teessüf ederim. gerzeye gönderilmesine aracılık ettiğiniz lale soğanları için daha önce sağ olsun gönderenler demiştim. sayın mustafa yoğurtçuya da eyüp haberleri ile ilgili eleştirilerimi yazmıştım. kendisiyle telefonda da bu konuyu görüştüm ve bana eyüp haberlerini jest olarak yayınladığını belirtti ve kendisine bunun propaganda olarak görüleceğini ilettim. bu şekilde mesajlar alıyorum dedi. gerzede bulunan stk lara örnek teşkil edecek yüzlerce haber çıkıyordur ulusal basında. bu nedenle gerzeden haber almak için bu siteyi ziyaret eden benim gibi gerze dışında yaşayan ziyaretçilerin eyüp haberlerini okumak istemeyeceği aşikar. çevrecilik adı altında terör estireceklerine demişsiniz ancak bunun muhatabı olsaydım bu saldırgan tanımlamanıza verecek iki kelime cevabım olurdu.


banner381
SIRADAKİ HABER