Festival İçin Çalışıyorlar.

1.Uluslararası Gerze Mutluluk Festivali’nde yer alacaklar.

Festival İçin Çalışıyorlar.

Gerze Belediyesi ve Sinop Güç Birliği Derneği’nin katkıları ile düzenlenen 1.Uluslararası Gerze Mutluluk Festivali 1 Eylül 2016 Perşembe günü başlayacak. Festival kapsamında Ada Model Gemi Atölyesini ziyaret ederek sergi kapsamında yapmış oldukları çalışmaları yerinde inceledik.

Gerze Belediyesi Konservatuarı bünyesinde hizmet veren Ada Model Gemi Maketleri Atölyesi 1 Eylül 2016 Perşembe günü İskele Meydanında açılacak olan Ahşap Oyuncak ve Kotra Sergisi için son hazırlıklarını tamamlıyor. Yapılan ürünler hem sergilenecek hem de bazıları satışa sunulacak.

 Resim Öğretmeni Şafak Okvuran’ın girişimi dahilinde dört kişi ile devam eden atölye çalışmalarında üzerinde Gerze yazılı gemi maketleri yapılıyor. Yapım aşamasının en az bir hafta en çok yedi ay sürdüğünü ifade eden Şafak Öğretmen, atölye çalışmalarına olan talebin çok fazla olduğunu fakat çalışma alanlarının küçük olması sebebiyle çalışmakta sıkıntı yaşadıklarını ve yaptıkları ürünleri de sergileyebilecek daha geniş bir alanda çalışmak istediklerini, kullandıkları malzeme ve işçilik dolayısıyla Gerze’ye özgü bir marka geliştirmek istediklerini ifade etti.

Haber: Özge İnce











Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2016, 14:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli57..
gerzeli57.. - 8 yıl Önce

nee mutlu ne neşeli ülkeyiz ve şehiriz neye mutlyuz acaba

banner381
SIRADAKİ HABER