Festival Muhteşem Final İle Sona Erdi

Gerzelilerin büyük ilgi gösterdiği Gerze Belediyesi 40. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali çeşitli etkinlikler, oyunlar, eğlenceler, gösteriler ve ünlü sanatçıların verdiği konserlerle 3 gün 3 gece boyunca eğlencenin adresi oldu.

 Festival Muhteşem Final İle Sona Erdi
  Gerze Belediyesi 40. Uluslararası Kültür ve Sanat Festival final gecesi saat 21 00 de başladı. Geceye Dikmen Kaymakamı Alpaslan Altınışık, Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek ve çok sayıda Gerzeli katıldı.
İlk olarak Grup Kültür’ün sahne alması ile başlayan gece Doğa İçin Çal Orkestrasından Cemre Kabaş ve Murat Kaynak Orkestrasının sahne alması ile devam etti. Cemre Kabaş ve Murat Kaynak hareketli şarkılar ile Gerzelileri coşturdu. Son şarkıları Onuncu Yıl Marşı olan orkestraya Gerzeliler Onuncu yıl Marşını ayakta söyleyerek eşlik etti.
Cemre Kabaş ve Murat Kaynak’ın sahnesini ardından havai fişek gösterisi gerçekleşti.  Havai fişek gösterisi Gerzeliler'in büyük ilgisini çekti. Son olarak Grup Çığ sahne aldı. Grup Çığ’ın şarkılarıyla eğlenen Gerzeliler şarkılara eşlik ettiler. Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı final gecesinde sahne alan sanatçılara teşekkür plaketi sunarak kapanış konuşmasını yaptı. Belovacıklı konuşmasında, "Festivalimize ilgi gösteren Gerzeliler'e ve festivalimizde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Kırkıncısını yaptık kırk birincisinde görüşmek üzere" diyerek sözlerini sonlandırdı.






































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2013, 23:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
GERZELİ DEĞİL
GERZELİ DEĞİL - 11 yıl Önce

sayın başkanım ve çalışma arkadaşları emeğinize sağlık gayet güzel bir festival oldu....

GERZELİ
GERZELİ - 11 yıl Önce

gerzeli gençlere helal olsun

banner381
SIRADAKİ HABER