Festival Programı Belli Oldu

42. Gerze Kültür ve Sanat Festivali 42. Yıl kutlama programı yayınlandı.

Festival Programı Belli Oldu

Bu yıl 7.8.9 Ağustos 2015 tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan 42. Gerze Kültür ve Sanat Festivali programına son şekli verilerek Gerze Belediyesince yayınlandı.

Gerçekleştirildiği tarihlerin öncesi ve sonrasında, ilçemizi kültür, sanat ve turizm boyutunda bir cazibe merkezi haline getirmesinin yanı sıra, ilçe ekonomisine yaptığı katkılar nedeniyle de ilçemiz için hayatiyet arz eden festival 41 yıldır gerek il ve ilçelerimiz ve gerekse ülke bazında bilinen, takip ve takdir edilen, yöreselliğinin dışına taşmış bir etkinlik olarak adlandırılıyor.

Festival süresince ilçe nüfusunun üçe, hatta dörde katlanması da, ilçe esnafının ekonomisine son derece önemli katkılar sağlamakla kalmıyor, katılımın her geçen yıl artması da Gerze’nin turizmde bir marka şehir haline getirilmesine de büyük katkılar sağlıyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığının da katkıları ile bu yıl 42. düzenlenecek olan Gerze Kültür ve Sanat Festivalinin programı şöyle;



Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2015, 16:08

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 9 yıl Önce

lafa geldimi akp şöyle akp böyle dersiniz adamlar ülkenin bulunduğu ortamdan dolayı her türlü eğlenceyi iptal ettiler.sizde bir çok şehit verdiğimiz şu günlerde eğlenerek kıutlayacaksınız değil mi bunları.saygısızlıktır bu sen burda rahat uyuyasın çoluk çocuğuna zarar gelmesin diye askerimiz polisimiz şehit oluyor başkan bey yakışanı yapsan bence iyi olur.

şehit yakını
şehit yakını - 9 yıl Önce

türkiyede hergün asker polis masum insanlar ölürken biz gerzede nasıl eğleneceğiz.sayın başkan neden festivali iptal edemiyor.
hayatta bir söz vardır. keser döner sap döner bir gün olur hesap döner.

gerzeli
gerzeli - 9 yıl Önce

yoğurtçu bakıyorumda sende solcu olmuşsun msj yayınlamadığına göre .senin mhp li olmadığını ben zaten biliyorumda birileri görsün diye yazdım,
Edtör Notu: Siyaset değil Haber yapıyoruz. Yorumlarınızı yazarken isim değiştirmenize gerek yok İP adreslerinden hepsi belli.

gerzeliyecevap
gerzeliyecevap @gerzeli - 9 yıl Önce

bir süredir yorumlarınızı takip ediyorum,sizin işiniz sadece bir bardak suda fırtına koparmak,yani ben yazayım,egomu tatmin edeyimde gerisi önemli değil.gerze gündem haberi haberi çıktığından beri takip eden biri olarak sizi dikkate alan hiç bir kimse olmadığını bilmenizi isterim.yani sizin ki hamamda gaz çıkarmaktan öteye gitmiyor,

kamil
kamil - 9 yıl Önce

malum kişileri şımartan siz değilmisiniz şimdide temizlemeye kalkışıyorsunuz. şimdi mi öğrendiniz şehitleri bundan önce yokmuydu. geçte olsa aklınız başınıza geliyor ama atı alan üsküdarı geçmiş gibi görünüyor.

Gerze'li
Gerze'li - 9 yıl Önce

bu artık akp,chp,mhp kavgası değil bu herkesin kavgası hergün şehit var nasıl içiniz elverecek eğlenceye,yazık gerçekten yazık festival iptal edilmeli hepsi bizi korumak için şehit oluyorlar gerze vur patlasın çal oynasın,bu kadar duyarsızlığa pes doğrusu.

gerzeli   ( gerzeliye cevap veren )
gerzeli ( gerzeliye cevap veren ) - 9 yıl Önce

yorumlarımı takip ettiğine göre sanırım sen editör olmalısın.çünkü gerzeli nikiyle çok yorumlar var.ayrıca ben yorumlarım karşılık verilsin diye yazmam,msj mı alan alır.peki saçma sapan anketler yapacağınıza çıkın festival iptal edilsin mi diye anket yapın bakalım sonuç ne olacak. daha bu gün 3 şehit haberi daha aldık ben duygularımla yazıyorum. festival yapılmasa ne olur ne kaybederiz ki? ama yapmazsak başkan işte o zaman çok şey kazanır.
Editör Notu: Yorumu yazanla editörü karıştırmayalım. Editör cevap vermek isterse farklı bir isme neden gerek duysun sayın gerzeli. okuyucumuz olduğunuz için teşekkür ederiz. biz haberleri yayınlayalım kararı okuyucu versin.

........
........ - 9 yıl Önce

kimse duymuyor,kim için yapılacak? festival....

İbrahim Dönmez
İbrahim Dönmez - 9 yıl Önce

yıllardır soruyorum. tekraren: bu festivaller gerze'ye ne getiriyor, neleri götürüyor? bu soruyu festivalcilerden çok giden gerzelilere soruyorum..???


banner381
SIRADAKİ HABER