Festival Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Gerze Belediyesi 40. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivalinin ikinci günü de çoşkulu geçti.

Festival Tüm Hızıyla Devam Ediyor

  Gerze Belediyesi 40. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivalinin ikinci günü saat 19 30 da İskele Meydanında  halk oyunları gösterisi ile başladı.Gösteride Kud Rudar Lukavaç, Büyükçekmece Halk Oyunları Ekibi, Gerze Belediyesi Konservatuarı Halk Oyunları Ekibi, Samsun Atafem Halk Oyunları Ekibi, Horon Yeri Halk Oyunları Ekibi ve Bursa Yıldırım Belediyesi Erguvan Halk Dansları Topluluğuna yer verildi. Gösterilerin sonunda Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı festivale katılan halk oyunları ekiplerini hazırlayan çalıştırıcılarına plaket takdim etti.
  Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Orta Çay Bahçesi karşısında kurulan keçe atölyesi, taş boyama atölyesi, çini seramik boyama atölyesi, kaligrafi atölyesi, uçurtma atölyesi, kotra atölyesi, ahşap yakma ve oyma atölyesi ve peşkir atölyesi sahiplerine katılımlarından dolayı teşekkür belgesi verdi.
 Festival saat 21 00 de başlayan gece programı ile devam etti. Geceye,  CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Sinop CHP Genel Meclis Üyesi Abdullah Batur, Sinop CHP İl Başkanı Mustafa Acun, CHP İlçe Başkanı İlknur Kara ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.
  Gecede sahne alan Sanatçı Murat Kanar’ın ardından festival etkinlikleri düzenlenen spor müsabakalarının ödüllerin takdim edilmesi ile devam etti. Ödül töreninin ardından sanatçı Deniz Toprak ve son olarak Fuat Saka yer aldı. Konser sonunda Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı sanatçılara katılımlarından dolayı teşekkür ederek plaketi sundu.




































































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2013, 13:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
YUSUF ÇAMCA
YUSUF ÇAMCA - 11 yıl Önce

sizin yapacağınız gazetecilik bu kadar işte. sahibinin sesi.resmi yayın organı. sonrada tutup özgür basın martavalları sıkarsınız.hani nort stardaki yağlı boya resim sergisi.tek satır yok haberinizde.oysa festival komitesi ilk açılışı orada yapmadımı. o sergiyi haber yapmanın bir sıkıntısı vardıki görmezden gelebildiniz. gazetecilik böyle olmuyor maalesef.işte bu nedenlede yalaka basın nitelemesi yapılıyor ister istemez.

http://www.gerzegundemhaber.com/guncel/festival-etkinlikleri-basladi-h2185.html

banner381
SIRADAKİ HABER