Geç Oldu Ama Güzel Oldu

Gerze Belediyesi Anneler Gününü gecikmeli ama coşkulu kutladı.

Geç Oldu Ama Güzel Oldu

  Gerze Belediye Başkanlığınca düzenlenen ve 12 Mayıs 2013 Pazar günü gerçekleştirileceği duyurulmasına rağmen Hatay-Reyhanlı’da meydana gelen patlamalar nedeniyle 20 Mayıs 2013 Pazartesi saat 17.00 ye ertelenen Anneler Günü, geçen yıl olduğu gibi ilçemiz hal içindeki alanda geniş bir katılımla kutlandı.

  Yıllardır atıl durumda bulunan hal içinde yaptığı modern bir düzenleme ile bu alanı hayatın içine katan ve bölgede insan yoğunluğu sağlayan Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Belediye Başkanı seçildiği günden bu yana anneler için gösterdiği hassasiyeti bu yıl da tekrarladı ve Anneler Günü belediyenin organizasyonunda hal içinde kalabalık bir kitlenin katılımı ile kutlandı.

  Kutlamaya katılan anneleri ve diğer konukları tek tek yanlarına giderek “hoş geldiniz” diye karşılayan Belediye Başkanı Osman Belovacıklı kutlama nedeniyle yaptığı açış konuşmasında; anneler gününün kutlanmasında gecikmeye vurgu yaparak, "orada anneler ağlarken, biz burada gülüp eğlenemezdik, böyle üzücü bir olay inşallah bundan sonra yaşanmaz" diyerek, katılan tüm annelere mutlu ve huzurlu günler diledi.

  Kamer Yıldız Beşcanlar’ın sunumu ile gerçekleştirilen kutlama, Başkanın açış konuşmasından sonra ikramlarla başladı.

  Gerze Belediyesi Konservatuarı öğrencilerinin doyumsuz keman dinletisinden sonra, yerel sanatçı Mustafa Gün sahne alarak birbirinden güzel türkülerle anneleri coşturdu. Belediye Başkanlığının anneler için hazırladığı hediye paketlerinin annelere sunumundan sonra sahneye gelen Belediye Konservatuarı sanatçıları annelere gerçek bir müzik ziyafeti sundular.

  Bizlerde Gerze Gündem Haber olarak yaşam sevgisinin bitmez tükenmez kaynağı annelerimizin Anneler Gününü en derin sevgi ve saygılarımızla kutluyor, ellerinden hürmetle öpüyoruz.
Haber: Nurgül Gençay



















































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2013, 16:26
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER