Geleneksel Gezilerini Gerçekleştirdiler

Gerze Ak Parti Kadın Kolları tarafından geleneksel olarak düzenlenen geziye bu yıl Çanakkale’de eklendi.

Geleneksel Gezilerini Gerçekleştirdiler

  Gerze Ak Parti Kadın kolları her yıl Mayıs ayında gerçekleştirdikleri geleneksel gezilerine bu yıl da devam ederek, Anneler Günü münasebetiyle tertipledikleri turlarına bu yıl Çanakkale’yi de kattılar.

  Gezi programı ile ilgili olarak bilgi veren AK Parti Gerze Kadın Kolları Başkanı Sevile Aksu; “Gezimiz bu yıl 3 Mayıs 2013 Cuma günü akşamı 47 bayan arkadaşımızın katılımı ile ilçe garajından start aldı ve Çanakkale istikametine doğru yola çıktık. Sabah saat:09.00 sularında Çanakkale Eceabat şehitliğine vardık ve rehberimiz mihmandarlığında öncelikle atalarımızın yedi düvele karşı tarih yazdığı Çanakkale Şehitliklerini gezerek, şehitlerimizin manevi huzurlarında kendilerine saygılarımızı ve minnettarlığımızı ifade ettik. Daha sonra yine rehberimizin nezaretinde Çanakkale ilinin tarihi, turistik, sosyal ve kültürel zenginliklerini barındıran yerlerini gezerek ili geniş kapsamlı olarak tanıma fırsatı bulduk.” dedi.










Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2013, 00:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 11 yıl Önce

siz mi şehitlerin değerini anlayacaksınız ki oraya kadar zahmet edip gitmişsiniz.şehit kanından pazarlık yapan zihniyet,çanakkale şehitliğini ziyaret etsin.pkk ile pazarlık yapan.imralı canisini muhatap alıp masaya oturan bu hükümetin fertleri siz nasıl olurda şehitlerin kabrini ziyaret etme hatasında bulunursunuz.ben söyeleyim size gezme olsunda ne olursa olsun değil mi.ayrıca değirmenin suyu akıyor baksana gezi parası nerden geldi ??

banner381
SIRADAKİ HABER