Genel Kurullarını Gerçekleştirdiler

S.S. Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kurulu yapıldı.

Genel Kurullarını Gerçekleştirdiler

  31.03.2013 günü saat:11.00’ de Say Barda gerçekleştirilen genel kurula, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı,  Ak Parti Gerze İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu, Samsun Bölge Birliği Başkanı Metin Genççakır, Gerze Halk Bankası Şube Müdürü Mustafa Kartal, Sinop Esnaf ve Kefalet Kredi Koop. Bşk. Cemal Gürsel Öz, Gerze Esnaf ve San. Odası Bşk. Cemal Altunel, Sinop Şoförler Odası Bşk. Mehmet Yüksel, Türkeli Şoförler Odası Bşk. Satu Gürel, Yakakent Esnaf Od. Bşk. Yaşar Genç, Havza Esnaf Kefalet Kop. Bşk. Arif Gökmen, Alaçam Esnaf ve Kefalet Kop. Bşk. Mehmet Aydoğdu, Türkeli Esnaf ve Kefalet Kop. Bşk. Necati Kalafat, Havza Bakkallar Odası Bşk. Emin Aysan, Kabalı Tarım Kredi Kop. Bşk. Muammer Erol ile kooperatif üyesi çok sayıda esnaf ve sanatkar katıldı. Kooperatif Başkanı Hüseyin Topçu’ nun açış konuşmasının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

  Başkanlık Divanı için yapılan seçim sonucu Divan Başkanlığına Metin Genççakır, Başkan Yardımcılığına Cemal Gürsel Öz, Katip Üyeliğe Murat Coşkun ve İsmail Şenoğlu seçildiler.

  Yönetim kurulu yıllık çalışma raporu ve denetleme kurulu raporlarının okunmasının ardından oylandı ve oy birliği ile kabul edildi.

  Kooperatifin 2013 yılı tahmini bütçesinin görüşülüp oy birliği ile kabul edilmesinden sonra, aylık ücret, huzur hakkı ve yolluklar belirlendi. Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, genel kurulun kooperatife ve ilçeye hayırlı olması dileklerini dile getirdiği kısa konuşmasının ardından genel kurul sona erdi.


































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2013, 14:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 11 yıl Önce

yorumumu yayınlamadığınıza göre sizde sanırım hüseyinin kredi verdiklerindensiniz yoğurtçu
Editör Notu: büromuzu ziyaret edin, beraber araştırır haber yaparız. ilginize teşekkür ederiz.

banner381
SIRADAKİ HABER