Gerze Büyüyor, Çeşitleniyor

Kıyas Köse AVM, Kilim Mobilya Show Romu hizmete açtı.

Gerze Büyüyor, Çeşitleniyor

  İlçemiz Atatürk Mahallesi Sinop Caddesi Özer Apt. No:09 da, saat 14.00 de yapılan açılışa, Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Şardağ, Bafra Ticaret Odası Başkanı Göksel Başar, Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, CHP İlçe Başkanı İlknur Kara ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

  1982 yılından bu yana Alaçam ve bölgesine tüp gaz bayiliği ile başlayıp, sırasıyla otel işletmeciliği, inşaat sektörü ve son olarak ta AVM’lerle hizmet sunan Kıyas Köse AVM’ nin Kilim Mobilya Show Romunun açılışında birer konuşma yapan Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve Bafra Ticaret Odası Başkanı Göksel Başar;

Gerze’nin böylesine önemli  bir markaya kavuşmasından dolayı memnun olduklarını, ulaşım koşullarının gelişmesinin beraberinde,  ilçenin nüfus artışı, istihdam olanakları sağlanması ve Gerze’nin gelişimine kazandıracağı ivmeye dikkat çektikleri konuşmalarından sonra, Kıyas Köse AVM’nin Kilim Mobilya Show Romunun açılış kurdele kesimi, Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve beraberindekiler tarafından alkışlarla gerçekleştirildi.

  Günümüzde birçok yerleşim merkezindeki farklı esnaf grupları, çeşitli ekonomik nedenlerden dolayı kapılarına kilit vururken, ilçemizde bunun tam tersi yaşanıyor olması, Gerze’yi cazibe merkezi haline getiriyor. Çeşitlilik, tüketicinin sınırlı sayıdaki yerlerden alışveriş yapma zorunluluğunu ortadan kaldırırken, her türlü bütçe imkanlarına göre alternatiflerde çoğalıyor.
Fotoğraflar İçin Tıklayın

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2013, 16:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
H.Cem AŞICI
H.Cem AŞICI - 11 yıl Önce

kıyas amca esnaf kimliği ve kişilik olarak çok iyi ve tecrübeli bir insan.ticaret konusunda ettiğimiz sohbetlerde, kendisinden çok güzel tavsiyeler ve tecrübeler edindim. gerzede ki şubesi hayırlı uğurlu olsun. allah yardımcısı olsun.

Recep YORTANLI
Recep YORTANLI - 11 yıl Önce

hayırlı uğurlu olsun allah utandirmasin.

banner381
SIRADAKİ HABER