Gerze Cağ Kebap Restorandı Hizmete Açıldı

İlçemizin gözde müteahhitlerinden Çağla Yapının sahibi Halil Beşli ve kardeşleri inşaat sektörünün yanı sıra gıda sektöründe de yerini aldı.

Çarşı Mahallesi Osman Pamukoğlu caddesindeki Güleryüz Restorandın yenilenmiş yeni yüzü ile Gerze Cağ Kebap Restorandın 04 Mayıs 2017 Perşembe günü saat 11 00 da Mehter Takımı eşliğinde yapılan açılış törenine Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Dikmen Belediye Başkanı Saim İstranbullu, Gerze Müftüsü Bayram Karar, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Aslıhan Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Gerze Devlet Hastanesi Başhekimi Şevket Terkan, kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından Gerze Müftüsü Bayram Karar tarafından okunan Kur’an Tilaveti sonrası Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu ve Halil Beşli tarafından açılış kurdelesini kesti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetlilere cağ kebabı ve Erzincan yöresine ait kesme kadayıf tatlısı ikram edildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2017, 10:02

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
cemaleddin
cemaleddin - 7 yıl Önce

uzakdan göründügü gibi degil, Allah yardimcisi olsun.insAllah herkesin yiyebilecegi bir restorand olur.

banner381
SIRADAKİ HABER